Skocz do zawartości

Dakar 2009 - na razie Czachor na 2 miejscu

Jac
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

NO napewno Tobie tez bu dupsko skopała jeszcze jak bys wyjechal tym swoim wozkiem ..inwa..

Tego typu uwagi to zostaw dla siebie, albo w rodzinie rozdawaj, jak nie masz dla nich szacunku!

Czyżby 20% to dla Ciebie za mało , zeby cie nauczyć czegoś?

pzdr

Mozesz dac jeszcze 10 %i sie nie obraże..Jak nie mają szacunku dla mnie to ja nie mam dla nich.I nie wspominaj rodziny...A tak po za tym ja nie mowie ze kobiety zle jezdzą ... zalezy od człowieka ale to jest tak samo jak z żużlem tez sie wepchały w zużel i jak sie skonczył start doswiadczonej Johanson..czy jakos tak sie to pisze..wyjeba*ła na koło i dostała kierownicą w brzuch...taki efekt my sie nie pchamy do kosmetyczek a one wszedzie nawet w kopalni pracują:) Przeciez nie muszą niczego udowadniac

Edytowane przez andre

Ja nie mówiłem, że umiem jeździć w rajdach terenowych ani w jakich kolwiek, i nie obraziłem cię. Zresztą nie mam zamiaru ciągnać dalej z tobą rozmowy, i się tutaj obrzucać nawzajem kto co zrobi. Prosta sprawa nie dyskryminuj kobiet. A nie przyszło ci na myśl, że może nic nie udowadniają tylko kochają sport motocyklowy?

Mozesz dac jeszcze 10 %i sie nie obraże..Jak nie mają szacunku dla mnie to ja nie mam dla nich.

nalezało by Ci sie choćby za za całokształt na FM.Zaqs nie podbija do Ciebie nt twojego motocykla, a ty bezpośrednio uderzasz w to dzięki czemu tu wszsycy znaleślismy sie.Wskaż miejsce w którym Zaqs nie miał do Ciebie szacunku. Jeśli masz być dalej taki pyskaty i chamski jak do tej pory to nie wydaje mi sie zebyś tu długo zagościł. EOT

pzdr

Żal tego faceta, ale przynajmniej śmierć nie zastała go podczas poobiedniej sjesty ani w drodze do pracy - na pewno kochał to, co robił i znał ryzyko, więc przynajmniej tyle dostał od śmierci (bo od życia trochę swojego wziąć musiał).

Na osłodę wspomnę, że najprawdopodobniej czeka nas miejsce na podium - SuperSonik aktualnie trzeci (chociaż przez niektórych bardzo niedoceniany, jako jedyny ma realne szanse na dowiezienie tak wysokiej lokaty). Buenos Aires w niedzielę, pozostało trzymać kciuki i wierzyć w sukces (może Czachorowi i Przygońskiemu też uda się trochę podgonić, nie wspominając o Hołku).

ten Dakar to jest tylko "dakar"- zrobiła sie dziecinada- odwoływanie odcinków bo mgła, bo niektórzy sie spóźnią, a bo cos tam , a bo coś tam...... niepodoba mi sie to. Bradziej przyponia jakiś rajd enduro lokalny niż DAKAR jaki był kilka lat temu.......

Parę dni temu przy okazji transmisji z kolejnego odcinka "Dakaru" były podawane fakty i urywki filmowe z pierwszego rajdu. Jazda przez Afrykę bez żadnych przerw, postojów, biwaków i innych takich. Kurde prawdziwy hard core aczkolwiek nie należy pomniejszać stopnia trudności tegorocznej edycji.

Pozdrawiam.

Fakt, ten Dakar jest inny niż poprzednie ale może to dla tego, że jjest organizowany po raz 1 w Argentynie i Chile, organizatorzy nie mogli wszystkiego przewidziec, no i szkoda że odwałali ten odcinek specjalny.

Przygoński bardzo ładnie jedzie na razie chyba 11 w genralce 20 Czachor i 21 Jarmuż. Sonik świetnie jedzie, Hołek też pokazał na co go stać, szkoda tylko ze nasza załoga z ciężarówki odpadła, no i wypadek Sainza. Ogólnie bardzo ładnie w tym roku Polska się pokazuje jak na razie. Ale ten Dakar jakiś taki lajtowy, bardziej enduro, mało wydm, mało trudnego terenu.

Znalazłem ciekawy link na temat rajdu, tu znajduje się cały zestaw informacji potrzebnych do śledzenia jego przebiegu i nie tylko.

Bardzo zaskoczyła mnie dzisiaj wiadomość o wypadku Sainza, ale do mety tak naprawdę jeszcze daleko i wszystko może się zdarzyć. Gdyby tylko odpadła pierwsza dziesiątka motocyklistów...Przygoński wygrałby bezkonkurencyjnie. Hołek depcze po gazie, coraz bardziej zaczynam w niego wierzyć. Sonik jedzie zachowawczo - i to mu się chwali, ma pewne trzecie miejsce, jeśli tylko uda mu się dojechać bez większych przygód. Jak obstawiacie, podium czy dwa podia?

ten Dakar to jest tylko "dakar"- zrobiła sie dziecinada- odwoływanie odcinków bo mgła, bo niektórzy sie spóźnią, a bo cos tam , a bo coś tam...... niepodoba mi sie to. Bradziej przyponia jakiś rajd enduro lokalny niż DAKAR jaki był kilka lat temu.......

Świat trochę poszedł do przodu ! Chodzi mi tu o prędkości. I narażanie zawodników na utratę zdrowia a nawet życia mija się z celem, bo w imie czego. W TV pokazują tylko najlepszą 10. Nie pokazują ludzi którzy się nie wyrabiają, przyjeżdżają po ciemku, nie rozbierają się do snu bo brakuje na to czasu. Organizator ma zapewnić wszystkim bezpieczeństwo. A o niesamowicie trudnym poziomie świadczy to jacy zawodnicy już poodpadali.

A startowałem na "lokalnych" rajdach enduro i nigdy żadnego nie odwoływano.