rafciojawa Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 witam wszystkich posiadaczy wieprzków jest ktoś na forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeh750 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 witam wszystkich posiadaczy wieprzków jest ktoś na forum? W ten sposób to tylko ludzi odstraszysz, zadaj jaki masz problem , bez ogródek, a najlepiej w temacie gdzie już się głowimy co ci w skrzyni gra. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 raczej niegra :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm007 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 witam wszystkich posiadaczy wieprzków jest ktoś na forum? Chcesz wszystkich pozdrowic? Czy moze licznik podkrecic? Chlopie ochlodnij wreszcie i zajmnij sie remontem tego sprzeta a nie zakladaniem czatu na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 jest odpowiedni temat odnosnie rosji "posiadacze ruskow laczcie sie" wystarczy poszukac :) Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafciojawa Opublikowano 3 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 (edytowane) no to dostałem zjebke,chodziło mi o info na "potem"zebrać posiadaczy k-650, żadnego nabijania licznika,nie po to tu jestem!!!! :banghead: sorki za ten temat,więcej sie to nie powtórzy :notworthy: Edytowane 3 Stycznia 2009 przez rafciojawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeh750 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 (edytowane) raczej niegra :biggrin: No fakt powinno być zagrało :biggrin: Edytowane 3 Stycznia 2009 przez grzeh750 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi