klocek Opublikowano 13 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2004 witam jeszcze jedno pytanko co sądzicie o klockach hamulcowych firmy EBC warto kupić..???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 13 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2004 Zależy jakie. Jak HH (złote) bo są skuteczne, a inne, miękkie (czarne) nie bardzo, bo się nie sprawdzają w tym motocyklu (tak samo w mojej Suzi to kompletna klapa w przeciwieństwie to HH). Pozdro, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwierzak Opublikowano 13 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2004 Ja też na początku miałem EBC i myślałem że są dobre.Jednak nie miałem wtedy żadnego porównania.Dopóki nie kupiłem NISSINów.Przy EBC tarcza sie grzała koszmarnie, a hamowanie było jako takie.Przy nissinach hamowanie jest skuteczniejsze, i wcale sie nie grzeją tarcze bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 13 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2004 Dlatego podkreślam rodzaj. EBC są czarne, zielone i złote - najlepsze i godne polecenia są te ostatnie, oznaczone jako HH. Pozdro, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 15 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2004 Tylko tarcza znika przy złotych Ale jest skuteczność :!: , czego nie moża powiedzieć o miękkich klockach. Coś za coś, tak jak to zawsze jest w tym świecie :) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorupa Opublikowano 23 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2004 Witam!! Moja MZ 251 robii stoopi na klockach EBC!! :twisted: Pozdrawiam :buttrock: [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi