DEALER Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 buhahahahahhaha.....YUBY i KOSA szacun!!!! :notworthy: kto nie wyłapał szydery, jego strata.... Tak, czy inaczej używany tłumik tak, ale tylko po ekspertyzie rzeczoznawcy :bigrazz: ;) 93! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuuuszek Opublikowano 3 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Dzieki za wszystkie odpowiedzi. Chyba jednak zrezygnuje z zakupu uzywki i jak cos to poczekam dluzej i kupie nowy. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adaho800 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Nie wiem jak to jest ale jeszcze od nikogo nic złego nie słyszałem po założeniu używki. Sam do swojego szukam i jak znajde to sie nie będe zastanawiał nad kupnem,ale to jest moje zdanie :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Nie wiem jak to jest ale jeszcze od nikogo nic złego nie słyszałem po założeniu używki. : uzywki moga uzaleznic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edie Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 chyba przestane zadawac pytania :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Nie wiem jak to jest ale jeszcze od nikogo nic złego nie słyszałem po założeniu używki. A można mieć jakieś wonty do używki? :icon_biggrin: No przecież jeśli jest ładna nie zniszona i nie reanimowana to o co chodzi? :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haber Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Nie wiem po co sie rozpisywac :P przeciez uzywany to tak samo prawie jak owiewka uzywana :P przeciez to nie hamulec czy rama...ja jestem zadowolony mam MICRONA i wszystko mi pasi :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 7 Stycznia 2009 Administrator Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 spam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi