Tomek Kulik Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 No cóż ja w VTR robiąc ostrą redukcję np: 3 na 1 potrafię zablokować koło. Udało mi się to także przy redukcji z 4 na 2. :bigrazz: Skoro silnik Ci nie gaśnie, koło się nie blokuje lecz gwałtownie zmniejsza obroty co powoduje utratę przyczepności. To nie jest blokada. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuklex Opublikowano 31 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 dziekuje wszystkim za pomoc. jest to moj pierwszy motor i na pewno bede miec jeszcze wiele pytan tego typu bo po prostu nie wiem czy tak powinno byc. Panie Tomku, jestem swietnym przykladem na to ze poczatkujacy potrzebuja nauczyciela. niestety irlandzki system nauczania kierowcow ogranicza sie do testow teoretycznych i praktycznych wiec cala nauka lezy w rekach ucznia i to od niego zalezy czy pojdzie na kursy na ktorych czy ktos go czegos nauczy (powiedzmy ze oni umieja jezdzic...) czy sam (jak ja) bedzie sie uczyc przepraszam za temat ktory troche zszedl na inny tor i troszke nie pasuje do mechaniki pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Pytania z pozoru śmieszne i głupie które moga wywoływać śmiech i ironie sa czasem kluczowe i wielu z poczatkujacych motocyklistów jakim np. jestem też ja nie zadaje ich ze strachu przed wyszydzeniem. Lepiej zapytać niż leżeć w rowie takie moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Pytania z pozoru śmieszne i głupie które moga wywoływać śmiech i ironie sa czasem kluczowe i wielu z poczatkujacych motocyklistów jakim np. jestem też ja nie zadaje ich ze strachu przed wyszydzeniem. Lepiej zapytać niż leżeć w rowie takie moje zdanie. :lalag: Autorowi wątku polecam moje wypociny o redukcji z międzygazem: http://www.kulikowisko.pl/porady.php#porada1 Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi