alexrafi Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 motocykl nie odpala, prośba o zmierzenie rezystencji cewki zasilającej moduł, 1 kostka na 2 kable (biały i granatowy), i impulsatora, 1 kostka w której są 3 kable (niebieski zielony i czerwony). proszę o rezystencje cewki pomiędzy białym a granatowym, białym a masą, granatowym a masą. impulsatora pomiędzy niebieskim a zielonym. kable wychodzą z lewej strony silnika (magneto), kostki znajdują się pod lewą plastikową pokrywą. z góry dziękuję wszystkim za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jb140 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Witam,mam CB250 -78r 1.kostka 2 kable biały-niebieski niestety pomiary miernikiem niepewnej jakości raczej orientacyjne biały-granatowy 5.8 om biały-masa 343 om granatowy-masa 348 om 2.kostka 3 kable niestety u mnie są w jednym kolorze,dwa równoległe i jeden prostopadły do nich napisz czy to pilne bo za 2 tyg. silnik będzie wyjmowany z moto do remontu ,będzie możliwość dokładnych pomiarów na warsztacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoR6 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Sprawdz iskre ze zlozona boczna nozka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Sprawdz iskre ze zlozona boczna nozka. Toś dopisał. Tam raczej nie ma czujnika stopki :D Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alexrafi Opublikowano 8 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 moto sprawdzałem na wszystkie sposoby, jest walnięta cewka zasilająca. Może ktoś wie czy pasują cewki od 400?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 A może sam poszukaj numerów części? Albo w serwisówkach? Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoR6 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Greedo-CB 250 to jedna z niewielu Hond, ktorej czujnik przy nozce odcina prad na swiece. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 ale nie z 81... Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoR6 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Moja pomylka, mialem na mysli CB250F Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi