kuraś Posted December 25, 2008 Share Posted December 25, 2008 otoz w gpz500 97' mam nie wiem czy to nazwac problem i bardzo dobry stan silnika. otoz, przekrece kluczyk pali sie N a cisnienie oleju nie ( jak kupilem to sie palilo ladnie) ale nic odpale silnik chodzi sobie ladnie (oczywiscie zarowka nawet nie mrugnie) gasze go- caly czas kluczyk przekrecony, i kontrolka zapala sie gdzies po 20s :| albo silnik mam w tak zajebistym stanie i trzyma tak dlugo cisnienie albo czujnik sie zawiesz czy cos :| pytanie co z tym fantem zrobic? jak dostac sie do czujnika cisnienia oleju? z gory thx za pomoc :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
saska251 Posted December 26, 2008 Share Posted December 26, 2008 Miałem podoby problem w swoim Kawasie. Minęło jak ręką odjął, po wymianie oleju. Quote Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuraś Posted December 26, 2008 Author Share Posted December 26, 2008 tez wlasnie olej wymienilem i nadal to jest :P sadze ze czujnik sie zawiesza :| Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts