proxy Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Witam Panów. Mam do Was pytanie odnośnie pojemności CBR 900 rr fireblade z 1998 roku, a mianowicie: Ile dokladnie ma ten model pojemności silnika? W dowodzie rej mam 919 cm, natomiast gdy czytam gdzieś art o niej to w opisie ma niby 918cm. Na jakiejs stronie znalazłem info, ze modele od 1996-97 mialy 919 cm, natomiast od 98-99 (tak jak moja) 918,5 cm. Sam już zgłupiałem ile w końcu ma ona pojemności. Przy okazji chciałbym też złożyć Wszystkim Zdrowych i Wesołych Świąt Bożego Narodzenia oraz Szcześliwego Nowego Roku 2009. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczek151 Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Wystarczy spojrzeć na cylindry na któych musi być wybita pojemność. Zresztą co to za róznica czy 919 ccm czy też 918 ccm? Również życzę wesołych i radosnych świąt. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 http://www.fireblade.pl/sc33_dane.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 To jest dział mechaniki i jeszcze raz któryś zacznie sobie robić żarty to wyleci na jakiś czas. Dla jajcarzy są inne stosowne działy PANOWIE. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Szukałm na różnych zagranicznych stronach i wszędzie jest podane, że ma - 918,5 ccm - także masz tak ja - nie do końca pełnowartościowy litr :wink: Jeszcze poszukam i sprawdzę co tam piszą w istrukcji do Twojego sprzęta :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi