banka Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 (edytowane) Taaaaaaaaak nap**dalali mnie kablem od prodiza 3 razy dziennie przez 15 lat :icon_mrgreen: No coz ..... moj wrodzony pesymizm pozwala mi optymistycznie patrzec w przyszlosc :buttrock: :clap: jednym słowem majkel nigdy nie wierzysz, że coś Ci wyjdzie... kurcze to smutne nie łam się kiedyś coś na pewno Ci się uda :D mimo tego Twojego wrodzonego pesymizmu Wesołych Świąt ;) Edytowane 18 Grudnia 2008 przez banka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 To dziwne... :icon_rolleyes: kumam wypowiedzi majkela ;) a nie byłem lany... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 nie łam się kiedyś coś na pewno Ci się uda :D Dlatego to forum trzyma mnie przy zyciu i napawa optymizmem :icon_mrgreen: :buttrock: Daje szanse na jakas przyszlosc :lalag: mimo tego Twojego wrodzonego pesymizmu Wesołych Świąt ;) Aaaaaaaaaaaaaa co tam one za wesole beda :lapad: Mimo wszystko ........... dzieki :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan222 Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zakładając że po piątkowej "wigilii" będę w jednym kawałku ... :bigrazz: 1. Miśka 2. Aśka 3. Peterek 4. Roman 5. Hiszpan jestem obowiązkowo akurat pracę kończę o 18-stej więc na 19-stą JESTEM NA BANK wielka szkoda, ze śnieg spadł dziś w nocy bo bym podjechał na moto ALE ZA TO BęDę MóGł SIę NAPIć PIWKA :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Warto było zaryzykować przejazd autobusem :icon_twisted: . Niespodziewanie, przy udziale Griszy :clap: , wyszła całkiem sympatyczna impreza. Jeżyk, dawaj foty. pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Nono, mysmy sie tak dobrze bawili ze po wrazeniach zwiazanych z wyprawa do Rock`n`Rolla pojechalismy z Wa-wy prosto do Łodzi na imprezke i zanim Rafał wrócił do stanu używalności to świt nas zastał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZAK Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Było suuuuper! Wielkie dzięki dla wszystkich :notworthy: Adaś, jak będę w R&R, to i tak dowiem się prawdy :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Ty sie dowiedz kiedy bede mogl sie zrehabilitowac ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 22 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Ty sie dowiedz kiedy bede mogl sie zrehabilitowac ;) Oj Adasiu obawiam się, że już na zawsze zostaniesz tym, ktory się nie dał :icon_mrgreen: A impreza super. Dzięki wszystkim za doborowe towarzystwo :buttrock: No i Grisza faktycznie sie postarał! A Hiszpanowi dziękuję bardzo za pyszne pomarańczki :icon_mrgreen: (Ziumwiu-piwo przy najbliższej okazji :flesje: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan222 Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 było zajefajnie :crossy: szkoda, ze musiałem sie tak szybko zmyć ale rano do roboty trzeba było wstać i mam nadzieję że ktoś podjoł pałeczkę i dokarmiał pomarańczkami naszą Asię :icon_razz: JEżYK NIE BąDź SAMOLUB DAWAJ FOTY :notworthy: PLISS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżyk Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Proszę bardzo, oto kilka mniej udanych fotek z bardzo udanego śledzika w 2oo :):):) http://picasaweb.google.pl/Jezyk77/Ledzik20Grudnia2008# P.S. Igor bardzo chciał się zając dokarmianiem Asi , ale znając jego słabość do płci odmiennej, pięknej i młodej, uznaliśmy , że odległość stołu ochroni ją przed skonsumowaniem przez Igora :):):), co jak widać nam się udało bo cieszy się Ona zdrowiem i nadal skacze z radości :):):). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 widze ze i Wy sie dobrze bawiliscie na moto sledziku. lubelskie tez nie proznowało :) nie ma to jak dobre przyjacielskie grono. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi