GaliSSJ Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 a więc tak nie wiedziałem czy dac ten post do Mechaniki czy gdzie więc daję tutaj ... nie wiem też czy post taki już jest ale powiem wam szczerze że nie mam czasu aby go poszukac, a więc Posiadam WR 250 f wszystko ładnie pięknie tylko irytuje mnie jedna rzecz przy zaworku od ssania (taki czarny przy gaźniku) jest drugi taki sam Czerwony i własnie z nim mam problem ponieważ nie wiem po co do czego on jest :banghead: :banghead: ;D liczę na pomoc z waszej strony z góry dzięki Pozdrawiam :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radez9 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Wg mnie to jest włącznik napędu na przednie koło - no chyba że się myle to mnie poprawcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacer Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 (edytowane) a moze wsteczny :icon_razz: , mysle ze w serwisowce mialbys wszystko cacy opisane. Edytowane 16 Grudnia 2008 przez Kacer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Wg mnie to jest włącznik napędu na przednie koło - no chyba że się myle to mnie poprawcie. że co ? no tego to jeszcze nie było...ani to nie wersja 2track żeby tak strzelać... a co do czerwonej dzwigienki to nie pomoge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 to jest ciepłe ssanie, po upadku jak nie chce zaskoczyć to to uruchamiasz i odpalasz Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baklazan22 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 (edytowane) może jakieś ciepłe ssanie ? nie mam pojęcia, serwisówka prawdę Ci powie. no i zgadłem :D Edytowane 16 Grudnia 2008 przez baklazan22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaliSSJ Opublikowano 16 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 :D już się dowiedziałem :D pobrałem sobie serwisówke i tam wszystko jest a co do zaworka to jest jak wyej napisaliscie to ciepłe ssanie :D a ja se prawie noge połamałem jak odpalałem na ciepłym heheh xD Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Jak motocykl masz cieply i nie chce ci odpalic normalnie to wyciagasz czerwony guziczek, ustawiasz odpowiednio tlok, bum i chodzi:) Tak jak wyzej pisali Cieple Ssanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi