Swirus Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Witam Czy może ktoś z tu obecnych wie gdzie mogę dorobić linkę gazu, ( chodzi mi o wymienienie samej linki i zarobienie jej bo pancerz jest dobry) najlepiej w województwie LUBELSKIM. Ps. Znalazłem orginalne do kupienia ale one są 2 w komplecie i pomyślałem że nie ma co przepłacać :cool: Fzr 600 95r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reynevan Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 kup oryginalne i nie mów że nie ma co przepłacać....a jak naprawdę żałujesz to kup sobie linki uniwersalne http://www.moto-akcesoria.pl/product_info....roducts_id=3298 polecam ;] kup oryginalne...masz pewność Cytuj Par montaignes et par valeesEt par forez longues et leesPar leus estranges et sauvagesEt passa mainz felonz passagesEt maint peril et maint destroit... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek_6 Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Z dorabianymi często tak jest że albo są za krótkie, albo za długie. W W-wie za dorobienie samego wkładu (przy dobrym pancerzu) płaciłem 20PLN, całe cięgno (tak to się właściwie nazywa) kosztuje 40PLN + czasami nie typowe końcówki jeśli stare są uszkodzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swirus Opublikowano 24 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Co do nowej to już sie dowiedziałem o dokładnej cenie=170zł-orginalna i tanszej nie ma a zamiennika też nie ma :banghead: Raczek6- mógłbys podać dokładną lokalizacje tego warsztatu i kiedy i od której j :clap: est otwarty bo sie wybieram niedługo do wawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacer Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 widze ze mamy ten sam problem, mam dwie przetarte linki gazu, ktore kosztuja 60zl / szt. ale moj ojciec lubi bawic sie w takie rzeczy i jakos sie dorobi te koncowki. gdzies na forum widzialem ze ktos robi takie rzeczy samemu tez mozna popytac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Najprościej jest kupić linkę rowerową i zrobić końcówki z cyny. Działa, ale jest to druciarstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek_6 Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 http://linor.pl/ lub http://www.autolinka.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacer Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 wczoraj zrobilem sobie na probe, jedna koncowke tak sie zakleszczyla ze niedalo sie zdjac, ale na wszelki wypadek zakleje z dwoch stron cyna i bede dobrze mam nadzieje, tylko musze gdzies poszukac takiej miekkiej linki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swirus Opublikowano 27 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Ja chyba pobawięsie z tą cyną tylko do końca nie wiem jak to zrobić :rolleyes: Dobrze by było jakby ktoś by napisał Guide do tego :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 1. Porządnie odtłuszczasz linkę. 2. Rozgrzewasz ją do temperatury topnienia cyny 3. Nakładasz cynę z użyciem kwasu, kalafonii lub czegoś innego. 4. Formujesz mechanicznie końcówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacer Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 a tak wyglada efekt koncowy, ale nie z cyny. dla pewnosci z obu stron linka zostala przyspawana do koncowki i zeszlifowana. dam znac jeszcze znac jaka to ma zywotnosc i czy warto sie w to bawic. http://imagehosting.pl/showpic-499/dsc00620.jpg pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Wspaniale, powiedz jeszcze tylko ile przyoszczędziłeś na tej cudnej produkcji! Chciałbym wiedzieć na ile wyceniasz swoje bezpieczeństwo drogi kolego :D Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi