komarek1975 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 witam mam nraudera 800 od trzech tygodni i mam problem z jednym cylindrem przednim nie pali świeca, wymieniałem na nowe ma iskrę, wygląda jak by się zalewała co robić pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reynevan Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 (edytowane) iskrę? ;d kup NGK taka która jest przystosowana do twojego moto,bo iskra raczej nie jest...wymień może kabel od świecy ,niewielki wydatek...zawsze coś wykluczysz,choć jak by było przebicie na kablu to by chyba raz pracował a raz nie... to tyle z mojej niezbyt doświadczonej strony ;] Edit. Dobrze ,czytam całe forum rok/dwa ;] wspaniała lektura na zimowe wieczory. Edytowane 13 Grudnia 2008 przez Korsaz Cytuj Par montaignes et par valeesEt par forez longues et leesPar leus estranges et sauvagesEt passa mainz felonz passagesEt maint peril et maint destroit... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Kolego Korsarz, umowmy sie ze na razie czytasz, a moze za rok / dwa zaczniesz udzielac rad, OK ? Co do problemow z paleniem to jak wyglada swieca w cylindrze, ktory nie chce pracowac ? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komarek1975 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Kolego Korsarz, umowmy sie ze na razie czytasz, a moze za rok / dwa zaczniesz udzielac rad, OK ? Co do problemow z paleniem to jak wyglada swieca w cylindrze, ktory nie chce pracowac ? Adam M. witam świeca była czarna tak jak by osmolona ale nie była mocno mokra raz udałomi się go przepalić ale teraz nie chce palić pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Sorki jesli sie myle, ostatnio na forum jestem z doskoku... Ale czy te silniki nie mialy jakichs problemow z walkami rozrzadu? Byc moze luzy zaworowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi