gandziorz Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Witam, Myślę że warty jest również temat odnośnie ratowania Polskiej natury. WWF prowadzi w Polsce łącznie dziesięć projektów, dotyczących ochrony rzek, lasów, klimatu oraz promowania zrównoważonego rozwoju i tradycyjnego, proekologicznego rolnictwa. Więcej na www.wwf.pl Ja osobiście wpłaciłem 30zł na rysie, i 120zł na niedźwiedzie. A ty pomożesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Czy to znaczy że nie powinniśmy wylewać starego oleju silnikowego pod drzewka u sąsiada? :biggrin: O ochronę natury, lasów i spokoju zwierząt zwrócić trzeba się do endurowców, oni najwięcej hałasują po lasach. :biggrin: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gandziorz Opublikowano 13 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Chodzi o ginące gatunki w Polsce, a nie kto bardziej hałasuje. Bo tak to chyba byłoby trzeba zwrócić się do buraków w golfach z rurą kanalizacyjną na końcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gandziorz Opublikowano 14 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Ja mam golf w prążki od mamy na imieniny. Golf jest cichy nie hałasuje ale na wszelki wypadek został poinformowany o ochronie środowiska. :wink: Chodzi mi o pacanów którzy do golfów montują końcówki wielkości rury kanalizacyjnej żeby było ich słychać z kilometra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Jeśli ludzie mieliby ratować przyrodę, dziką zwierzynę to stawiam pytanie: po co poszczególne Ministerstwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gandziorz Opublikowano 14 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 (edytowane) Jeśli ludzie mieliby ratować przyrodę, dziką zwierzynę to stawiam pytanie: po co poszczególne Ministerstwa? Idźmy dalej tropem twojej wypowiedzi. Po co uczestniczyć w akcjach na rzecz chorych przecież jest ministerstwo zdrowia, po co wysyłać sms'y na dom dziecka przecież dostają one kasę z podatków, po co pomagać szpitalom przecież jest mswia itp. Uważam że ratowanie ginących gatunków jest w Polsce bardzo potrzebne. Naprawdę zapraszam do zapoznania się z kampaniami WWF. Edytowane 14 Grudnia 2008 przez gandziorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi