dornis Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Po prostu polecam :) http://allegro.pl/item500079185_honda_cbr6...pc35_1999r.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelocik Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Po prostu polecam :) http://allegro.pl/item500079185_honda_cbr6...pc35_1999r.html jak na idealną cebule f4 smiesznie niska cena... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal750 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Cebula to nazwa zarezerwowana raczej dla modeli CB. Cena adekwatna do stanu motocykla (chodzi mi o prawy bok) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dornis Opublikowano 15 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Śmieszna? Ludzie dzwonią i się chca jeszcze targować... Bok tylko do polakierowania więc może i masz racje, że śmieszna kasa ale zależy mi na szybkiej sprzedaży.. Julia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dornis Opublikowano 17 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Ogłoszenie nieaktualne :) Motocykl znalazł szczęśliwego nowego nabywce- bez prawa jazdy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelocik Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 z ciekawosci sie zapytam za ile? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dornis Opublikowano 18 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Za tyle ile wystawiłam rzecz jasna, a nawet za mniej sprzedałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi