szymus Opublikowano 6 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2004 Nom widze że sie nie opylasz tylko pracujesz sumienniue :buttrock:. Ja tylko na twoim miejscu zastanowil bym sie na innym materialem pod siedzenie bo ta plyta (derzewo bo niewidze co to dokladnie jest) chyba sie do tego celu nienadaje. Może cos plastikowego?? POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 6 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2004 Lepiej jakaś tapicerka, np. skóra :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypherius Opublikowano 6 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2004 to drewienko to tylko podstawa do siodła. na to pianka albo jakas gąbka i na to skóropodobne cuś, drewno ze wzgledu na latwe modelowanie itp itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VeNi Opublikowano 7 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2004 No, No Cypher jawka piękna... Mam nadzieje że będzie choć trochę tak piękna jak moja (oczywiście żart) Pozdro VeNi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymus Opublikowano 8 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2004 to drewienko to tylko podstawa do siodła. na to pianka albo jakas gąbka i na to skóropodobne cuś, drewno ze wzgledu na latwe modelowanie itp itd. Ja wiem że to drewienko jest tylko podtawą do siodła. Mi poprostu chodzi że zamiast drewna ja bym użył jakigoś plastkiku bakielitu. Bo drzewo jak to drzewo może pęknąc zgnić napuchnąć itp. I pużniej są problemy trzeba zrywać tapicerke i robota od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypherius Opublikowano 24 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2004 joł joł - wzialem sie troche za sprzeta i mam pytanko : moze byc takie miejsce zamocowania mocowan od kierownicy ? nawierce otwory w półce i bedzie po krzyku, bede musial tylko ściąć orginalne mocowanie jawoskiej kiery. Temat "szybki" wiec prosze o wszelkie info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=SiwY=- Opublikowano 24 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2004 jak narazie niewiele moge powiedziec, ale zapowiada sie ciekawie :) oczywiscie podobnie jak inni oczekuje na efekt koncowy...pozdrawiam i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=SiwY=- Opublikowano 24 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2004 jak na moj gust to moze byc :):):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość joserodo Opublikowano 24 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2004 joł joł - wzialem sie troche za sprzeta i mam pytanko : moze byc takie miejsce zamocowania mocowan od kierownicy ? nawierce otwory w półce i bedzie po krzyku, bede musial tylko ściąć orginalne mocowanie jawoskiej kiery. Temat "szybki" wiec prosze o wszelkie info. Cztery dziurki w półce to troche za dużo. Poczekaj na moje foty (jeśli ci sie nie sopieszy - powinny być za tydzień) i zobaczysz jak ja to rozwiązałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 26 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2004 śledzę poczynania w temacie Jawki i jestem ciekaw efektu końcowego. tak przy okazji, spytam speców od tych motorowerów, ile można dać za Jawkę 50, przebieg coś koło 1000 km, zarejestrowana, lakier oryginalny, ale jest w cześciach :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymus Opublikowano 26 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2004 Mi sie ten sposób mocowania nie podoba raczej zamontował bym to podobnie jak montowane sa kierownice w komarkach a najchetniej zoganicowal bym górną półkę od komara ladnie wyciął mocowania kierownicy i naspawał na półke od jawki ten sposób jest łatwy do wykonania i napewno efekt takiego zabiegu nie popsuje wygladu maszyny a nawet jesli udało by Ci sie to ladnie wykonać poprawił by jej wygląd. śledzę poczynania w temacie Jawki i jestem ciekaw efektu końcowego. tak przy okazji, spytam speców od tych motorowerów, ile można dać za Jawkę 50, przebieg coś koło 1000 km, zarejestrowana, lakier oryginalny, ale jest w cześciach Jak w częściach to nawet może zamknąc ci się to w 200-350zł (mowisz ze za kota w worku nie bedziesz placil jak za zlorzone moto i że bóg jeden wie ile części bedzie trzeba jeszcze w niebgo wlorzyć) ale ceny jawek to jedna wielka zagadka można kupić lumpa za 500zł i bardzo dobrą maszyne za 200zł a i okazy za ponmad 1000zł też zdażyło mi się oglądać :) A i im dalej od miasta w glab wsui tym ceny coraz nizsze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleszcz Opublikowano 26 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2004 Ja na twoim miejscu rozwiązałbm to tak jak jest w Simsonie S51. Tak jak napisał szymus naspawać górną półke, tylko od S51 i zalozyc oryginalne wypolerowane mocowania od simsona z rozwierconymi otworami, tak by weszły łby śrub imbusowych (super efekt, mam tak u siebie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypherius Opublikowano 26 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2004 ja za swoja dalem 120 zeta - cena startowala od 200. byla w calosci ale w srednim stanie. Trzeba zbijac ile sie da, wg mnie to 200 zeta max 250 za to co mowisz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Mi się taka Jawa podoba ;) , fakt, że nie Mustang, ale zawsze można sie wzorować :( , chociaż bedzię wyglądać troche głupio z dużo mniejszym silnikiem :( , ale co tam :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Witam!!!!Cypherius Jestem Ciekawy co z Tego za Monstrum wyjdzie!!! :( Czekam z Niecierpliwoscia na EFEkt Koncowy 8) Powodzenia!!! ;) Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi