Mikołaj Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 nawet pierwszy raz tańczyłem w ridersie przy "morskiej" muzyce, tak fajnie było hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 riders w piatek?caaały tydzien mam wolny.Pavsu,Maszka...co powiecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavsonik Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Witam. Merhu wiesz ze my zawsze chętni na ridersowanie ale może sobota?? W pt z Marysią mam małe święto i tak niebardzo... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 w sobote jest spotkanie LSM w klasztorze w Lubartowie, alkoholu nie będzie ale też możecie się pojawić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 a co po zebraniu?atak na jakąś barówe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Nie chciałem tego głośno mówić, ale... :) Ja długo gadać nie będe, powiem samo gęste, podejmiecie decyzje i poszło :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavsonik Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Witam. To co Panowie i Panie a właściwie Panie i Panowie w pt tj 13.02 ridersujemy?? Wczoraj było kilka osób chętnych, kogo nie było nie widziałem, nie rozmawiałem bądź nie znam to grzecznie pytam co Wy na to?? Pisze wczesniej zeby nie bylo ze w ostatniej chwili bus uciekł czy cos tam....:P P.S. A co z Władcami?? od piątku grają:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masza Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Ja chce ! ja chce! A panie Pavson... zajmiesz mi miejsce obok siebie e ridersie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARUZEL Opublikowano 9 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Pierwsze wejscie do kina godzina 0:01 w piatek sobota grane caly dzien !!!! ulgowy 14zl studencki 15 zl normalny 17 zl Wiec zgrajmy sie i jedziemy:))) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Ja bardziej proponowałbym coś na żywca... Akademickie Centrum Kultury UMCS "Chatka Żaka" HRABI - "KOBIETA I MĘŻCZYZNA" kabareton walentynkowy 12 lutego 2009, godz. 19.00 Bilet: 20zł studencki i 30zł normalny :notworthy: jak będą jeszcze bilety to jutro zaklepuję dla siebie :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.Y.B.A Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Te astra chyba z jednej okolicy jestesmy. Kolo dudziaka wczasujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 skorzystaj z prywatnej wiadomości (PM / PW), żeby go zapytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Te astra chyba z jednej okolicy jestesmy. Kolo dudziaka wczasujesz? O staryyy :biggrin: ty żyjesz ;D ?? gdzie cię cholero nosiło :bigrazz: Na GG nie odpisujesz, numer komórki chyba zmieniłeś :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryjek Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Witam nie chciałem zakładać nowego tematu więc myslę że jak tu coś pobazgram to mi za to głowy nie urwiecie. Tak więc wybieram się na wystawę moto do Wawy, i teraz pytanie czy może ktoś z was też goni. Ja niestety mogę tylko na niedzielę jechać bo w sobotę ktoś niespełna sprytny wymyślił walentynki :icon_evil: . Więc jak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aganieszka Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Ja niestety mogę tylko na niedzielę jechać bo w sobotę ktoś niespełna sprytny wymyślił walentynki :icon_evil: . Więc jak?? A w czym przeszkadzają Ci Walentynki? Bierz dziewczynę tudzież innego osobnika i do Warszawy! ;) PS Z tego co wiem, to więcej osób planuje wyjazd w sobotę niż w niedziele :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi