Trauma Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Aftys... fotki są nieziemskie, aż nabiera się ochoty do podróży :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryjek Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Aftys... fotki są nieziemskie, aż nabiera się ochoty do podróży :). do podróży może też ale ja to trochę bardziej uściślę- do ENDUROWANIA :biggrin: :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavsonik Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Jest kilka osób które robi straszny śmietnik.... nie wyglada to jak forum motocyklistów. A na temat to co tu pisac.. bede kto mnie zna to zauważy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Jest kilka osób które robi straszny śmietnik.... nie wyglada to jak forum motocyklistów. A na temat to co tu pisac.. bede kto mnie zna to zauważy.. Co do robienia śmietnika to się zgodzę .... ;D ale w tym wypadku to pogawętka o wolnym czasie więc te zdjęcia tu dobrze pasują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 A dodatkowo różne pogawędki można prowadzić w "wolnym czasie". Nie ma co ukrywać, że ten temat jest swoistym hyde parkiem i powinien być (bo lepiej ten, niż reszta innych). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astra115 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 to już nie zdąże gdybym wiedział wcześniej ;/ może następnym razem :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARUZEL Opublikowano 11 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 dzieki haju ze pierwszy raz ktos mnie popiera specjalnie zrobiolem ten temat aby ukazac jak mozna spedzic wolny czas no i ustalac i sie umawiac na jakies spotkania. Aftyś: Tak jak najbardziej takie linki posty z ukazaniem sposobu w jaki sie bawia inni motórzyści w Polsce jak i po za nasza granica:))) Wiec zapraszam do wypowiedzi na swój temat maja to byc informacje itp jak lubicie spedzac wolny casz!!!!!! no i spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavsonik Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Paruzel chcesz znac odpowiedz na swoje pytanie? Prosze bardzo ja spedzilem czas dzisiaj w doborowym towarzystwie. Wielu ktorzy sie zapowiadali jednak sie nie pojawilo. Byli Ci co malo krzycza a duzo robia. Swoje pogadalismy wypilismy i bylo wporzadku. Co i jak dalej wiemy my tzn Ci co byli Z pozdrowieniem lewej w gorze dla tych co byli!!! i co podeszli w szczegolnosci!! pozdro chlopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trauma Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 moim zdaniem , to nie ma najmniejszego sensu wprowadzać jakiś podziałów na tych co byli i nie byli. Bo jest wielu takich m.in ja, którzy nie mieszkają w Lublinie i nie koniecznie mają transport... Np. ja liczyłem ,ze przyjade z kolegą ale sie nie udało, a ostatniego busa powrotnego mam o 20:23 więc nie widziałem najmniejszczego senu przybycia na 10 min do Ridersa? Rzeczywiście racje masz że są tacy którzy mają możliwość, dużo krzyczą i nie przychodzą... ale są również tacy którzy nie mają niestety możliwości... pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Ale to nie zmienia faktu i tak dużo krzyczą... panie Trauma. Skoro wiesz, że ostatniego busa masz o 20.23 to po co krzyczysz, że będziesz, jeżeli stoi to pod znakiem zapytania...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryjek Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 O nie teraz to sie wk*** czyli jednak było spotkanie w raidersie :icon_evil: :icon_evil: :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trauma Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Haju napisałem 1 postaw w którym poparłem idee spotkania i drugiego gdzie zapytałem o godzine... To chyba nic strasznego? A co do deklaracji to miałem kolege z którym mieliśmy w 99% wszystko zaplanowane ale jak wiesz są czasami takie sytuacje gdzie komuś, coś wypadnie... Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rcin Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 A ja też tam byłem, piwko i wódeczke piłem, z ludźmi pogadałem i było w porządku. Ps: a bicia piany "nie zniese" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 jak dzieci w piaskownicy, żeby tylko dogryźć drugiemu. Wiedziałem że nie przyjade to nie pisałem 15 postów o ustawce. Jak bym miał przyjechać to też bym pewnie nic nie napisał i by się obyło... Znowu napiszę, gdzie to forum sprzed lat..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 no i jak tam po wczoraj? wszyscy wrocili do stanu używalnosci? dobrze ze mam Twoj nr , Pavso ;) Żólwik... ...gwałciciel :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi