PARUZEL Opublikowano 8 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 to odrazu i moje ktore mam dzis 07.01 pozdro pisze sie :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astra115 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 to i zdrowie mojego chrześniaka jak się dopiero urodzi ale już niedługo właśnie w styczniu xD jak będzie troche chętnych to melduje że będe !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trauma Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 jak będzie troche młodzież :buttrock: to ja ja bede ;p , nie no tak serrio to jestem jak najbardziej zeby sie spotkac ;p chetnie poznam kilka osob ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARUZEL Opublikowano 8 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 to trauma jak cos ja bede:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masza Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 to może za zdrówko mojego taty też wypijemy, bo 10. 01 chłopina się urodził;) Melduję się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rcin Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 (edytowane) Słyszałem że Edka żony brat rodzony też ma niedługo urodziny to może i za niego by coś wychylić?? Na 99% będę Ps: a zdrówko taty na bank wypijemy tylko może nie tyle co ostatnio w Ridersie... :P Edytowane 10 Stycznia 2009 przez M@rcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryjek Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 to skoro tak to i ja się napije za jakiegoś Jasia i Wilhelma, mam nadzieje że tym razem mi się uda :biggrin: :biggrin: . I apropos o której start?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martini. Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 hehehe forum alkoholików;)! A tak na marginesie witam wszystkich:>, Czesio jeszcze aktualny, czy e-e?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astra115 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 no właśnie od której w ridersie ? bo z chęcią bym wpadł na jakieś dwa piwa :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARUZEL Opublikowano 10 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 No wlasnie o ktorej w ridersie >>>??<<< Co do czesia to prosze pytac czesia czy by to wypalilo nie chodzi o sale projekcyjna tylko o to zeby rozglosic i zeby motocyklisci wpadli:))??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trauma Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 jest jakaś wstępna godzina w Ridersie? Czy samowolka ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 jak ktoś ma trochę wolnego czasu to polecam ta galerię obejrzeć... Kumpel przypadkiem wygrzebał na forum południowców :cool: >>> MOTO GALERIA <<< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Robi wrażenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astra115 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 aftys - zawaliste foty fajne miejsca :] a ile kilometrów musieli zrobić hyh No to chyba ja nie przyjade do tego Ridersa nawet nie wiadomo o której wpaść przyjade a tu dupa nikogo nie ma ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masza Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Myślę, że ok. 20 będzie już kilka zdeklarowanych osób? Co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi