kornol Opublikowano 22 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 wszystko daleko ode mnie, nie ma nic bardziej na południu Polski ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz_vip Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 na południu to nic się nie dzieje :( kiedyś w Częstochowie organizowane było Cross-Country na torze w Biskupinie przez off-road24.pl ale teraz to już coś cisza na razie jest :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radez9 Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 na południu to nic się nie dzieje :( kiedyś w Częstochowie organizowane było Cross-Country na torze w Biskupinie przez off-road24.pl ale teraz to już coś cisza na razie jest :( Spokojnie - takich amatorskich zawodów zaden organizator nie ogłasza z wielomiesięcznym wyprzedzeniem - pojawia się najczęściej info na kilka tygodni wcześniej i tyle... Dlatego jest mało czasu na reakcję i wiele imprez przechodzi koło nosa. Więc jak ktoś coś wyniucha to niech od razu wrzuca INFO !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipolit Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 A na takie zawody trzeba mieć licencje albo coś w tym stylu, jakieś badania porobione ?? Sprawdziłbym się chętnie w takich zawodach :D Ale nigdy nie byłem w żadnym klubie zapisany i nie mam badań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baklazan22 Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 A na takie zawody trzeba mieć licencje albo coś w tym stylu, jakieś badania porobione ?? Sprawdziłbym się chętnie w takich zawodach :D Ale nigdy nie byłem w żadnym klubie zapisany i nie mam badań. Nie jestem wyrocznią ani dobrym źródłem wiedzy, ale do zawodów w klasach amatorskich licencja nie jest wymagana, jednak badania musisz przejść chyba albo przed zawodami, albo pojechać na zawody z wynikami od lekarza sportowego. Sam się łamię czy nie wystartować w jakichś zawodach ze znajomym, który prawdopodobnie kilka z tych imprez zaliczy, nie żeby się sprawdzić, bo nie ma czego sprawdzać, a nabrać doświadczenia.. Jednakże mam problem z ciśnieniem, tzn rodzinne nadciśnienie - czy mogę mieć przez to problem ze 'zgodą' na start ? Przed zawodami wydaje mi się, że 99% zawodników dostaje takiego.. nadciśnienia :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Z tego co ja wiem to jezeli chcesz sobie spróbować to nie potrzebujesz mieć badań.... tzn jakby były to jest dobrze ale nie jest to konieczne. Jakby kogoś interesowało to najprawdopdobniej 15 marca odbędzie sie Cross Country w Łodzi pierwsza eliminacja MOŁ. Więcej jest na forum Automobilklubu Łódzkiego . Miejsce to ul. Józefów dawne wysypisko śmieci.... i co wam moge powiedzieć to ze błota tam nie zabraknie :D Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi