Z3US Opublikowano 9 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2004 http://www.sweb.cz/jiri.morce.dohnal/22.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 9 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2004 To sie własnie nazywa tuning zwiększający pojemnośc :) :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 9 Lutego 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2004 Dokładnie. Ciekawe jak to jeździ :) Chociaz v-max'a bał bym się sprawdzić, bo opony są indeksowane do 100km/h ( u mnie tylna seryjna barum była do 150km/h ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 9 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2004 E tam, nic ciekawego :twisted: Trzeba uwazac zeby nóg nie poparzyć o cylindry :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 9 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2004 to nie jezdzi - nawet fajki nie ma :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 9 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2004 to nie jezdzi - nawet fajki nie ma Ma. Ma 16 zdjeciu to widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 9 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2004 Ja tam takim przeszczepem bym sie bal wogole jezdzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qler Opublikowano 9 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2004 Ja tam takim przeszczepem bym sie bal wogole jezdzic. bo to raczej nie do jazdy tylko do palenia gumy, jazdy na kole i takich tam wyczynowale trzeba przyznac ze koles musial miec wyobraznie zeby takiego potwora skonstruowac :)fajke ma, nawet cewkea silnik z cewkom to od CZ takiej jak ja mam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 9 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2004 a rzeczywiscie : > ale... i tak nie jezdzi - czuje to w kosciach : )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_P Opublikowano 9 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2004 Witam!!! To jest istny diabel w zyciu bym na to niewsiadl jesli by to jezdzilo !!!!!!!!! 8O :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 10 Lutego 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2004 Dobry na zimę- ogrzewanie nóg :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi