harnasi Opublikowano 9 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2004 Chcę kupić Hondę CX 500, 500E w bardzo dobrym stanie.Doświadczonych użytkowników proszę o jakieś rady np. na co zwracać uwagę przy zakupie, jak motocykl sprawuje się w codziennej jeździe, ile trzeba zapłacić za moto w tym stanie itp. Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manulo Opublikowano 9 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2004 Przepraszam że nie do końca na temat, ale czy to nie takim sprzętem ktoś objechał cały świat?? W ŚM chyba opisywali :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harnasi Opublikowano 10 Lutego 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2004 Jak najbardziej w temacie. Nie słyszałem o tym wyczynie. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 10 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2004 Nigdy nie byłem użytkownikiem CX500, więc napiszę to o czym czytałem (i pamiętam :) ). Ponoć problemem jest cieknąca pompa cieczy chłodzącej - naprawa wymaga zdemontowania silnika. Jak znajdę ŚM z opisem to wrzucę więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martius Opublikowano 10 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2004 zobaczhttp://www.kis.p.lodz.pl/~wbieniec/moto/ho...onda/index.html niestety drugiej strony na ktorej bylo bardzo duzo informacji za i przeciw nie moge znalesc znajomy mial przez 12 lat i bardzo sobie chwalil - jak sprowadzil w 1987 roku osmio letnia do polski to to byl szczyt moich marzen :) klopoty z pompa i jej przeciekanie to standard i fatalny dostep do niejcalkiem przyzwoite modele mozna w granicach 4-5 tys kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
96robert Opublikowano 11 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2004 Witaj, byłem swojego czasu posiadaczem takiego motocykla, ściślej mówiąc GL400 - to dosłownie to samo tylko, że pojemność ciut mniejsza i GL400 było na rynrek japoński. Potem kupiłem CX500C wersja europa z chromami (wszędzie!). Fajnie się kulał i gadał. Została mi instrukcja w języku niemieckim. Obecnie śmigam na Royalu, ale jak byś miał pytania to chętnie pogadam... w zasadzie wszystko co piszą o CX500 to prawda!Pozdrawiam serdecznie robert.96 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi