dwapro Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 psy też idą za trendami i się doposażają :) dobrze że na razie nie stać ich za bardzo na takie wynalazki poza stolicą. uważajcie na siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 A co do kamer to trzeba uważac bo jest tego coraz wiecej :/ u mnie takie małe miasteczko i też kamer narobili co chwile :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 BTW Nie wiecie przypadkiem, czy można "weryfikować umiejętności" w WORD-zie na własnym moto? :flesje: (POTFUR kręcący ósemki - priceless :clap: ) No cóż, każdy by tak chciał... chociaż ci się nie dziwię, bo stan tych motocykli często jest taki, że chciałoby się przyprowadzić własny :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
&REW Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Ja też zasadniczo jak Jurjuszi - z poleposition - ale czasem się nie da ;). Przerabiałem to już w tamtym roku. Też mnie zgarnęli (grupa pościgowa na dwóch moto stała w pogotowiu, więc nie udawałem, że nie widzę) Obecnie przez lekki niefart mam 27 punktów, więc mi to lekko zwisa :bigrazz: Ale dzięki za info :crossy: BTW Nie wiecie przypadkiem, czy można "weryfikować umiejętności" w WORD-zie na własnym moto? :flesje: (POTFUR kręcący ósemki - priceless ) Johnny, jestem w shocku - swoim ślicznym MidnightStarem uzbierałeś te 27 punktów? No chyba, że latałeś po 22, płoszyłeś dzieciska i krowom mleko psowałeś :D albo dowalili Ci za rysowanie krech na asfalcie tylnym laczkiem :D. Ja, jak widzisz po zmianie na moim miejscu parkingowym, ucywilizowałem się i teraz jeżdżę Ursusem ;). Choć i tak mnie nikt nie złapie i wcale nie muszę nawet podginać tablicy :). Odpadła właśnie dzisiaj od wibracji twina i warszawskich dziur, choć pewnie kiepski montaż się do tego przyczynił (śruby tylko do plastików (sic!)) :D. Pozdro serdeczne, &REW. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 a wracając do tematu to stoją psiaki jeszcze? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Raz stoją, drugi raz ich nie ma. Jeżdżę codziennie tamtędy do pracy i często więdzę , że ktoś stoi na poboczu i się tłumaczy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZet Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Też startuje z "na wprost", ale omijam wszystkich i wyjeżdżam na pole position. Teraz jak zobaczę te białą budę, będę się starał końcówkę kolejki omijać wolniej i nie przecinać tej ciągłej tak na chama. Ot co. pozdr Zgadza się... też codziennie jeżdzę tamtędy do pracy i wcześniej gdy jeszcze jeździłem motocyklem nigdy się nie czepiali za pole position (nie mylić z wyprzedzaniem jadących samochodów i wcinaniem się pod sam koniec na pas do jazdy na wprost :bigrazz: ). Lubią sobie jeszcze stanąć tym busem z kamerą przy skrzyżowaniu Cybernetyki z Postępu... tam z kolei ludzie skręcają w prawo z pasa do skrętu w lewo (bo akurat krótszy korek tam się tworzy). Zaraz za skrętem w prawo stoją radiowozy i łoją tych "pośpiesznych". Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^lunatyk^ Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Jeżdzę tamtędy nie raz, i zawsze zmieniam pas pod koniec licząc, że ktoś mnie wpuści bo z reguły mi się śpieszy ... auto na rejestracji z poza Warszawy więc, może trochę łatwiej być, ale z moich obserwacji jako kierowcy aktualnie samochodu to te debile powinni ustawić znaki wcześniej o tym że lewy idzie prosto a prawy w prawo. Bo ktoś [ np ja ! :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: ] jedzie sobie prosto pasem prawym a nagle okazuje się, ze lewy stoi a prawy na prawo ? jak to w Warszawie cieżko żeby ktoś Cię wpuścił wieć poolposition autem albo szybki stary z prawoskrętu :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwolansk Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 wieć poolposition autem albo szybki stary z prawoskrętu :P o tej "pozycji basenowej" to już była swego czasu długa dyskusja :) http://pl.wikipedia.org/wiki/Pole_position Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi