addict Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 koledzy, jak widac jestem tu nowy, ale mam nadzieję że znajdą się starzy wyjadacze, którzy szepna dobre słówko. Pytanie jak w temacie: co szanowne grono poleci. Puki co, zdzieram na asfalcie Continental Conti Trial Attack, jednakże coraz częściej zapuszczam się w teren i byle błotko, piasek i dostaje zadyszki :), serce mam na ramieniu...przejade albo nie... Zrobiłem 5 tyś na w/w oponach ale 90% to asfalt - tutaj - deszcz czy też ostre łuki - bez zarzutu :lalag: Chciałbym jednak zmienic te proporcje i więcej poruszać się po terenie ... stąd prośba - co wybrać ? Najlepiej gdyby to była opona, która nie zawiedzie na mokrym asfalcie i poradzi sobie w lekkim terenie :icon_mrgreen: czy takie cudo istnieje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_afri Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 TKC 80 Twinduro, BMW chyba nadal montuje je fabrycznie ... Moim zdaniem nie znajdziesz lepszego kompromisu między szosą a terenem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 ostatnio ładną analizę widziałem na forum advrider.pl, ale to raczej do lżejszych maszyn ;) poza tym opony do ciężkich turystycznych enduro jakiś czas temu testował motocykl (w tym roku była publikacja) wyszukiwarka też powinna dać trochę wskazówek jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi