Liartez Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Wczoraj na Odlewniczej w Wawie zdałem na A przy pierwszym podejściu :biggrin: Gratuluje koledze motocykliście który też zdał i życzę powodzenia przy następnym podejściu koledze któremu się nie udało :lalag: Do zobaczenia na drodze :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro78 Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Gratuluję :clap: Zdawałem 13.11, razem ze mną 2 kolegów i to był pogrom Odlewniczej - 3:0 dla nas :buttrock: Prawko gotowe było 24.11 (odebrane 28.11), chociaż na stronie PWPW jak byk stało, że postępowanie w toku :banghead: Do zobaczenia na drodze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Wczoraj na Odlewniczej w Wawie zdałem na A przy pierwszym podejściu :biggrin: Gratuluje koledze motocykliście który też zdał i życzę powodzenia przy następnym podejściu koledze któremu się nie udało :lalag: Do zobaczenia na drodze :crossy: No to kiedy opijamy? :icon_mrgreen: Tylko może nie aż tak dokładnie jak zakup motocykla, bo znów będę zdychać następnego dnia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi