Gość brys Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 taką samą lampę mam : http://moto.allegro.pl/item493596346_piekn...od.html#gallery moze ktoś kto ma aprilie rs 50 mi powie jaką dokładnie ma żarówkę? itp . Pokaż lampę od tyłu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tygrys Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 sprawdź instalację elektryczną i reg napięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr8910 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 a powie mi ktoś w jakim mniejscu sie znajduje regulator napięcia i gdzie go mogę kupić ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr8910 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 przerobiłem wejście na żarówki h4 o mocy 60w i juz jest wszystko w porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuklex Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 a dobrze swieci? mam na mysli odleglosc pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi