/<ry$i/< Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Ostatnio kupiŁem Yamahę YZ 85 z 2005 roku i teraz nie mogę nią pojeździć bo spadł śnieg :banghead: :( :( :( :( :( Mam takie pytanie co ile się powinno wymieniać olej silnikowy ?? :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Ostatnio kupiŁem Yamahę YZ 85 z 2005 roku i teraz nie mogę nią pojeździć bo spadł śnieg :banghead: :( :( :( :( :( Mam takie pytanie co ile się powinno wymieniać olej silnikowy ?? :icon_razz: w skrzyni rozumiem... to gdzieś 10-12 motogodzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Najlepiej na motula tarnsoil expert. Pamietaj zeby lac dobry olej do mieszanki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 syntetyk oczywiscie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi