nowy Opublikowano 7 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2004 Hej!!Dzisiaj zobaczyłem polską wersję czasopisma FAST BIKES. Czy ktoś z Was miał możliwość zapoznać się z tym czasopismem?? Pytam, bo zastanawiam sie czy jest sens wydawać kasę na to coś!!??Dzięki za opinie!!Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 7 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2004 ja kupiłem już dwa numery, pierwszy i drugi, oba są dla mnie spoko, redaktorem jest Pejser ze starego Superbike`a :D mimo, że wolę enduraki to pismo jest bardzo fajne, szczególnie te wykańczające testy 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michałxx Opublikowano 8 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2004 Ja kupiłem ten ostatni numer z plakatem. Gazetka może być, choć trochę droga. Widać pewne podobieństwa do Superbika. Podobno w poprzednim numerze dawali tankpady. Jeżeli ktoś ma ten numer to niech napisze czy są one dobre, czy to tylko "szmelc" reklamowy? Plusem jest to że przy akcesoriach podają ceny, a w SB tego nie ma. Mogli by jeszcze podać gdzie to zamówić, chyba że podali a ja nie doczytałem!!pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały18 Opublikowano 8 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2004 Podobno w poprzednim numerze dawali tankpady. Jeżeli ktoś ma ten numer to niech napisze czy są one dobre, czy to tylko "szmelc" reklamowy? chyba gówno a nie szmelc :lol: ale gazetka niczego sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 8 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2004 Podobno w poprzednim numerze dawali tankpady. Jeżeli ktoś ma ten numer to niech napisze czy są one dobre, czy to tylko "szmelc" reklamowy? chyba gówno a nie szmelc :lol: ale gazetka niczego sobie no tak, ciężko żeby dali jakąś rewelację.Cena gazetki jest wysoka, ale za to rekompensują nam to jakością i ilością stron. Jest tam sporo reklam, ale za to przyjemnie się czyta ich testy, szczere i wyczerpujące, zwłaszcza jeśli chodzi o hardcorową jazdę 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy Opublikowano 9 Lutego 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2004 Hej!Dziękuje za opinie. Zaryzykuję - zobaczymy co będzie w środku;)Pozdrawiam wszystkich!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 22 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2004 a gdzie można dostać Fast Bikes? w empikach czy w kioskach tez jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimo_ck Opublikowano 22 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2004 W Empiku jest na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruffneck Opublikowano 22 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2004 ja mam juz 4 numery.. obecna cena to 11.90 wiec juz w miare :flesje:pisemko lepsze niz Superbike Polska.. sa tam np. polskie testy.. maszyny uzywane, porady jak jezdzic, rozne sztuczki dotyczace prawa, jak sie zachowac w razie wypadku.. :) co do prezentow. no coz.. ten tankpod to raczej taka naklejka .. nie wypukla :) ..ale ok ;) na rower sobie mozna nakleic :flesje: za to plakat dali ekstra :) miejmy nadzieje ze bedzie ich wiecej :)przebakuja tez ze cena spadnie.. o kolejne pare zlociszy..jak sie zwiekszy naklad :flesje: (czytelnicy :flesje:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi