Vatzeque Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Witam, w pewnym temacie: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...8410&hl=honiton Wyczytać można, że firma Honiton jest dla 'Amatorów z ambicjami', ponieważ nie mam żadnych kluczy, a chcę coś kupić do sporadycznego podłubania przy motocyklu i moje pytanie brzmi: Czy nasadki z TEGO zestawu bedą pasować do tegoProxxona? Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_afri Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Tak ale oczywiście tylko te nasadki o rozmiarze 1/4" będą pasowały bez przejściówki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 22 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Tak ale oczywiście tylko te nasadki o rozmiarze 1/4" będą pasowały bez przejściówki ... No, no.. się wie :bigrazz: Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.Pastor Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Części nasadek (tych powyżej nr 13) nie wykorzystasz w tym Proxxonie ze wzgledu na jego zakres pracy: 5-30 Nm i maksymalną wielkość śruby M8. Ale przydadzą się na pewno w garażu ambitnego amatora :bigrazz: w praktyce trzeba mieć przynajmniej kilka różnych kompletów kluczy, nie mówiąc już o kluczach specjalnych, przyżądach itp. Nasadkowym nie wszędzie da się podejść, zwykłe płaskie są pomocne, oczkowe, oczkowe odsadzane, imbusy, torxy.... z czasem robi się z tego niezły warsztat :crossy: Cytuj PASTOR GARAGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi