Skocz do zawartości

A kiedy na piweczko?

Ciemka
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

ok lux ! moze byc i w ten piątek ! Przybedzie nasz moderator Mycior ??? Seba poinformuj go, bo chyba juz rzadko tu zagląda, tak go pochlonely obowiązki męża hehe :icon_razz: :icon_razz:

Nie no myślę że tu zaglądnie :bigrazz:

sledze temaciek ,ale ciezko chbya bedzie sie dostać do RZ bo teraz jestem w KRK. No i z drugiej strony po ostatnim spotkaniu, az boje sie tego następnego :biggrin: - mi pasuje juz jakoś sie zachowywać - bo zonaty jestem :biggrin:

pzdr

sledze temaciek ,ale ciezko chbya bedzie sie dostać do RZ bo teraz jestem w KRK. No i z drugiej strony po ostatnim spotkaniu, az boje sie tego następnego :biggrin: - mi pasuje juz jakoś sie zachowywać - bo zonaty jestem :biggrin:

pzdr

ja też z Krakowa jadę i nie narzekam :P

gorzej, że nie wiem co potem ze sobą zrobić heh :)

Nie no myślę że tu zaglądnie :bigrazz:

P.S. Zdrajco ;) z awatera widzę że armatura wylądowała tem gdzie jej miejsce czyli w trawie i krzakach :icon_mrgreen: :icon_razz: ;)

hehe, zdrajco to tekst Piszola :icon_razz: czabyło mi sprzedać swoją CBR połowe taniej to bym nadal smigal plastikiem :cool:

a o jaka armature chodzi ? hmmm :icon_eek:

Cma ktos cie przenocuje bez problemu (nawet dziewczyna Enzo :))

Macie jakies plany do ktorego baru sie wybierzemy? Ja proponuje jakis w miare cichy zeby nie trzeba bylo do siebie krzyczec

edit:

Panowie i Panie przeciez piatek i sobota to ostatki wiec moze byc problem z miejscowka tak na ostatnia chwile wiec radze sie szybko decydowac gdzie idziemy i trzeba zadzwonic i zarezerwowac cos!

Edytowane przez p A q

Cma ktos cie przenocuje bez problemu (nawet dziewczyna Enzo :))

Macie jakies plany do ktorego baru sie wybierzemy? Ja proponuje jakis w miare cichy zeby nie trzeba bylo do siebie krzyczec

edit:

Panowie i Panie przeciez piatek i sobota to ostatki wiec moze byc problem z miejscowka tak na ostatnia chwile wiec radze sie szybko decydowac gdzie idziemy i trzeba zadzwonic i zarezerwowac cos!

A miałam okazję poznać, bardzo sympatyczni ludzie :D

Ale kurde fakt faktem, nie bardzo będę miała co ze sobą później zrobić...

Tzn zależy do której będziemy pić :D

hehe widzę, że główna noclegownia u mnie została zrobiona. Tak więc już proponuje, żeby w ramach integracyjnych wszyscy u mnie przenocowali hehe :D :P

O kurcze:)

Ja nie wiedziałam że Ty to Ty:)

Ja też często nie wiem, że Ja to Ja ;P

A kto jest kto ?

A Ty to TY ?

Dosyć skomplikowana sprawa... ale nie tworzę offa :P

Ja sem Ćma, chyba poznałyśmy się na zlocie w Biłgoraju? ;>