Majusz Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 (edytowane) Od kiedy? Chyba od wczoraj z przerwami:D rzucam od jednego fajka do drugiego, przerwe w rzucaniu mam jak pale a potem znowu :icon_mrgreen: NO to ja proponuje bo nikt nie pisze ja widzialem w realu no i w biedronce i w tesco stoje mikolaja kupujmy a i w eclercu proponuje zrzute po 13 zl i kumy stroje. Dalej zbiórka dla wszystkich z lubartowa proponował bym najpozniej 9:30 na lotosie albo 8:30 i do tesco po prowiant ja tam co bede mogł oddać z chęcią i radością na twarzy oddam. Jeśli chodzi o pogodę jest zapowiadane u majeczki nawet 10 'C A czy to się sprawdzi to zależy u góry :) Dzięki za odp pozdrawiam dozobaczyska:)))))))) Macieju, o strojach juz wszyscy wiedzą gdzie kupić to raz a dwa było mówione iż każdy kupuje we własnym zakresie. co do jazdy po marketach po prowiant jak to napisałeś to Asia <Angela :icon_mrgreen: > pisała że zakupy będą robione po tym jak z ridersa kase wezmą. Ten Twój post mial być podsumowaniem wszystkich jak w wypracowaniu? :biggrin: Niebardzo rozumiem jego sens... :icon_rolleyes: PS. Mam nadzieję że nie będę sam na czerwono :crossy: Nie bój, ja też będę na czewono ale spotkamy się pod zamkiem :buttrock: Wezme chyba kask otwarty żeby brode swobodnie wiatr świustał :) Edytowane 3 Grudnia 2008 przez Majusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 3 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 WITASKI!!!!!! Prośba ogromna do Wszystkich!!!!!!!!!! Pani Dyrektor Domu Dziecka prosiła żebyśmy przyjechali deko wcześniej czyli o 10.30. Uszanujmy to i Mikołaje ja Was proszę wstańcie wcześniej. :biggrin: Pozdrawiam --- Joaśka :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogun210 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 dobra dobra tylko ile tych lizaków kupić :biggrin: :biggrin: PS kto by mnie mógł zabrać ze sobą :icon_biggrin: :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekpal Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 PS kto by mnie mógł zabrać ze sobą :icon_biggrin: :icon_biggrin: Od początku tematu o to pytasz i jak widać chętnego nie ma więc chyba będzie Ci ciężko. Czyli nic sie nie zmienia, spotkanie o 10 pod Zamkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 no trzeba być na 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 WITASKI!!!!!! Prośba ogromna do Wszystkich!!!!!!!!!! Pani Dyrektor Domu Dziecka prosiła żebyśmy przyjechali deko wcześniej czyli o 10.30. Uszanujmy to i Mikołaje ja Was proszę wstańcie wcześniej. :biggrin: Pozdrawiam --- Joaśka :icon_biggrin: To ja zamawiam budzenie.... :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aganieszka Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 WITASKI!!!!!! Prośba ogromna do Wszystkich!!!!!!!!!! Pani Dyrektor Domu Dziecka prosiła żebyśmy przyjechali deko wcześniej czyli o 10.30. Uszanujmy to i Mikołaje ja Was proszę wstańcie wcześniej. :biggrin: Pozdrawiam --- Joaśka :icon_biggrin: Już nienawidzę tego zdania...! :banghead: Mikołajku, (ach, jak ładnie) jak będzie wiadomo ile pieniędzy możemy przeznaczyć na cukierki, to daj znać. PS Czy ktoś może jedzie samochodem? Bo wiem, że kilka osób chce podarować jakieś zabawki w dobrym stanie (a i ja coś znalazłam) tylko, że w plecak to się raczej nie zmieści.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogun210 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 siema właśnie czy ktoś jedzie samochodem bo ja też mam dużo rzeczy co najmniej z 2 albo nawet 3 plecaki :icon_razz: :icon_razz: :buttrock: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trauma Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 szogun prosze nie spamuj już. Jak przyjade bez prawa jazdy to mnie ochronicie, pytanie jak najbardziej serrio? ... pogoda niestety taka sobie. Gdyby teoretycznie padało przy temperaturze 6-8C, to przyjeżdżamy czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 siema właśnie czy ktoś jedzie samochodem bo ja też mam dużo rzeczy co najmniej z 2 albo nawet 3 plecaki :icon_razz: :icon_razz: :buttrock: pozdrawiam ale Ty chłopie upierdliwy jestes i nudny juz, zauważ ze tu licznik postów nie działa :P wiec jak chcesz przebieg nabic to szukaj w innych dziłach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekpal Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Jak przyjade bez prawa jazdy to mnie ochronicie, pytanie jak najbardziej serrio? Czy aby na pewno serio? Tak, ochronimy, powiemy: panie władzo, prosimy go nie karać bo jest z nami. Sory ale pomimo nawet takiego fajnego pomysłu, jakim jest mikołajowanie na moto w przypadku kontroli panowie w białych czapeczkach by na to nie patrzył i pewnie bez mandatu by się nie obeszło... W każdym razie chyba nikt nic by na to nie poradził.. No chyba że pan policjant miałby miękkie serce ale o takich raczej trudno... Ale jak chcesz, ryzykuj :) Będzie nas więcej... P.S. Maszki koło Wojciechowa? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipolit Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Ja mam już strój :D:D:D I mam do was takie pytanie teoretyczne: Ja mam MTXa 125 ale w off-roadzie ;] z kabli mam potrzebne minimum nie mam świateł. I czy jak bym sobie podwiózł sprzęta na start busikiem to czy dało by rade bez przypału z resztą pojechać ?? Co wy o tym myślicie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Myślę, że jak już będziemy jechać grupą to wmieszasz się w tłum i wszystko będzie ok. A co do pogody to moim zdaniem deszcz jest do zniesienia, gorzej z lodem lub śniegiem. jak będzie lekko prószyło to mi nie przeszkadza :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trauma Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 przemekpal. Tak Maszki koło Wojciechowa :) ,jakieś znajomości w tych rejonach ;p? Ale chyba całej grupy policja nie będzie zatrzymywać prawda? :). Śmigałem w sumie po Lublinie bez wymaganego kat. A... I ok było. Tylko nie wiem jak to jest w grupie czy policja wzmaga kontrolowanie kierowców czy wręcz przeciwnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekpal Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 No raczej nie powinna.. Uczestniczyłem już w kilku paradach i nic takiego nie miało miejsca ale ryzyko zawsze jakieś istnieje. No ale Twoja decyzja ;) Strój kupiłeś? Bo możemy razem polecieć, jestem praktycznie Twoim sąsiadem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi