moskit122 Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 (edytowane) jak w temacie, szukam maszyny do 2000zł, coś z klasy sport lub szosowo turystyczne, dużo KM o pojemności od 500ccm, maszyna może być mocno stara byle chodziła bez problemów, prawdopodobnie tylko na przyszły sezon (bo to do kolegi) co polecacie? i czy ma ktoś konkretne oferty na konkretne sprzęty? Edytowane 19 Listopada 2008 przez moskit122 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczi013 Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Znajomy ma do sprzedania XJ 650 83r ,stan b.dobry cos w przedziale 2-3tys PLN jutro moge napisac dokladnie ile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Do 2000 tyś to polecam Jawę TS 350. Np moją - za ok 800pln. I jeszcze na piwo zostanie :crossy: Cytuj http://www.moto-batman.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider666 Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 bedzie ciezko cos znajsc do 2 tysi , a jak znajdziesz to pewnie bez papiura, no i rocznik raczej ponizej 90 Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 gpz1000 , fj1200 watpliwe że na chodzie. Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 gpz1000 , fj1200 watpliwe że na chodzie. janosikk to ty kupiles ode mnie gsa? co sie z nim dzieje? widze ze w sygnaturce masz cbr :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskit122 Opublikowano 20 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 osobiscie niedawno kupiłem xj600 1991 rok w calkiem niezlym stanie za 2200 wiec nie mówcie ze nie ma rzeczy niemożliwych :):) ale to była super, maxi okazja co rpawda troszke do roboty jest, ale raczej normalne rzeczy typu oponka przednia i naped Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 janosikk to ty kupiles ode mnie gsa? co sie z nim dzieje? widze ze w sygnaturce masz cbr :) No dostał elegancka tarcze, nowe klocki z przodu ,klamke hamulca i babe (moja prywatną :P ) do nauki jazdy :icon_mrgreen: 2kkm tym parchem nakulałem w tym sezonie z czego jakies 500km moja kobieta samodzielnie(a ja cebrą bez blachy :eek: ) i powiem ci że po umyciu to sie już w ch.. ludzi o niego pytało.Podłubie mu jescze przy rozrządzie bo mi dzwony koscielne zagłusza w niedziele, olej przed zimą zmienie a na wiosne pójdzie w tłum.No chyba ze sie baba jaga razem z gs-em okopie i bedzie grozić ostrzałem armatnim , bo niepowiem żeby gs sie jej nie spodobał :biggrin: :crossy: A 1000rr gnije w garazu i czeka az mi sie portfel zapełni na zapłate za cło i vat :evil: .No nie powiem żebym troche nie pozapierdalał na trasie na wawe ale w dłuższą droge to nie chce sie narażać, bo tak bez oc i w ogóle, zresztą wuj z oc ja podstawowego ubezpieczenia zdrowotnego chwilowo nie mam. Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi