Skocz do zawartości

do 2000

moskit122
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

jak w temacie, szukam maszyny do 2000zł, coś z klasy sport lub szosowo turystyczne, dużo KM o pojemności od 500ccm, maszyna może być mocno stara byle chodziła bez problemów, prawdopodobnie tylko na przyszły sezon (bo to do kolegi)

co polecacie? i czy ma ktoś konkretne oferty na konkretne sprzęty?

Edytowane przez moskit122

osobiscie niedawno kupiłem xj600 1991 rok w calkiem niezlym stanie za 2200 wiec nie mówcie ze nie ma rzeczy niemożliwych :):) ale to była super, maxi okazja co rpawda troszke do roboty jest, ale raczej normalne rzeczy typu oponka przednia i naped

janosikk to ty kupiles ode mnie gsa? co sie z nim dzieje? widze ze w sygnaturce masz cbr :)

No dostał elegancka tarcze, nowe klocki z przodu ,klamke hamulca i babe (moja prywatną :P ) do nauki jazdy :icon_mrgreen:

2kkm tym parchem nakulałem w tym sezonie z czego jakies 500km moja kobieta samodzielnie(a ja cebrą bez blachy :eek: ) i powiem ci że po umyciu to sie już w ch.. ludzi o niego pytało.Podłubie mu jescze przy rozrządzie bo mi dzwony koscielne zagłusza w niedziele, olej przed zimą zmienie a na wiosne pójdzie w tłum.No chyba ze sie baba jaga razem z gs-em okopie i bedzie grozić ostrzałem armatnim , bo niepowiem żeby gs sie jej nie spodobał :biggrin: :crossy:

A 1000rr gnije w garazu i czeka az mi sie portfel zapełni na zapłate za cło i vat :evil: .No nie powiem żebym troche nie pozapierdalał na trasie na wawe ale w dłuższą droge to nie chce sie narażać, bo tak bez oc i w ogóle, zresztą wuj z oc ja podstawowego ubezpieczenia zdrowotnego chwilowo nie mam.

Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D