chomiczon Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 http://www.kurierlubelski.pl/module-dzial-...-pid-63882.html brak słów, co jeszcze nas czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasiu Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Gość chyba komuś podpadł. Na przypadkowo przejeżdżające samochody nikt by tego nie zastawił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki900 Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Gość chyba komuś podpadł. Na przypadkowo przejeżdżające samochody nikt by tego nie zastawił. Nikt normalny by nie zastawił. Co za baran to zrobił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Na przypadkowo przejeżdżające samochody nikt by tego nie zastawił. Zastawilby. Wiem bo u mnie w okolicy to bylo swego czasu modne. Zwykle bezmyslni pijani nastolatkowie to robia. Ja sam kiedys trafilem na ulozone w porzek szosy takie kwadratowe belki ze slomy. Juz po polnocy bylo, pewnie wraca mlodziez z disko i glupie pomysly przychodza do glowki :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 taaa mam złamne dwa zęby przez coś podobnego ;] Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristekk Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Ja trafiłem (na szczęście puszką) jadąc przez jakąś wieś w nocy na zdjętą bramę z furtką ułożone w poprzek drogi. Na moto chyba 100% gleba by była... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edie Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 ostatno "nadzieja narodu" rzucala ceglami na auta jadace autostrada :banghead: . niestety nic nie myslaca mlodziez ma debilne zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 (edytowane) pare miesiecy temu z mostu wiodacego nad autostrada zrzucono drewnianny pieniek ( 6 kg ), ktory przebil przednia szybe i zabil 31 letnia matke dwojga dzieci, ( maz prowadzil ). Sledztwo ciagnelo sie dosyc sporo, ustalono i zatrzymano 21 letniego Niemca ( z Kazachstanu ). ktory jest chory - bo jest narkomanem. Obecnie kryminalista czeka na proces sadowy. Gdyby bylo mozliwe, sam bym mu zafundowal terapie w postaci " zlotego strzalu ". A tych co rozciagaja linki przewiozl bym motocyklem do ktorego przymocowana bylaby lina ( drugi koniec di ich szyi ). :crossy: Edytowane 17 Listopada 2008 przez ks-rider Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Różny syf podkładany na drogach już też widziałem... Ale linki... :rolleyes: A może za niedługo tymi linkami będą celować na wysokość głowy :rolleyes: :lapad: :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 eh... brak słów, nie wiem co ci ludzie wymyślą za nie długo. Miny pewnie za niedługo już będą ... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chmurek Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 za takie coś powinny być surowe kary, bo ten kto robi takie rzeczy dobrze wie, że może kogoś zabić linka w poprzek drogi to już jest szczyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
err0r Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 (edytowane) Brak słow... Edytowane 17 Listopada 2008 przez err0r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaqs Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Kara i to sroga za takie cos, chyba sobie baran nie zdaje sprawy co moglo sie stac.... Pelno debili w polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mamut Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 W tym sezonie bodajże był już reportaż na jednej ze stacji ogólnopolskich o wypadku, gdzie motocyklista na VZ800 trafil na rozpietą w poprzek drogi szeroka taśme (taką do obklejania pakunków). Niby co to taka taśma? A jednak!! Efekt to strzaskana noga (być może nie będzie już nigdy w pełni sprawna) oraz poważnie uszkodzone moto. Nie pamiętam, czy dopadli sprawce tego czynu. Taśma była dokładnie na wysokości piersi kierowcy, stąd takie a nie inne efekty. Nie mówiąc już o zaskoczeniu kierującego. Policja nie miała żadnych wątpliwości, ktoś celowo rozpiąl tą taśme. Życzył bym sobie i innym forumowiczom nigdy nie trafić na takiego linkowego/taśmowego debila. Mamut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeme Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Jak ktoś zobaczy (w pore) cos takiego to proponuje sie rozejrzeć, bo barany robiące takie rzeczy nieraz obserwuja swoje dzieło i jego skutki. Takim by trzeba tłumaczyć siłowo że tak nie należy robić :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi