kszyhoo Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Witam! Otoż interesuje mnie ten motocykl : KTM EXC 250 Zastanawia mnie tylko ta podejrzanie "niska" cena w porownaniu do innych motocykli. Sprowadzony z UK. Mianowicie zainteresowal mnie napis na okleinie : "Factory Enduro Team". Czy ten motocykl mógł latać po zawodach? Stąd jego niska cena? Czy może ktoś go oglądal? Z gory dzieki za odpowiedzi. Specjanie nie napisalem tego w temacie " Co kupić wybrać..." Bo myślę, ze tu zagląda więcej fanów/użytkowników Pomarańczarnii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 W polsce ceny KTM są z deka "zawyżone" w porównaniu do innych krajów. Podejrzewam ze jak to motos sprowadzony to go po prostu bardzo tanio kupił. Ten rocznik i za tą cenę nawet jeżeli ma silnik w rozsypce to spokojnie za 2000zł załatwisz sprawę i będzie na tip top a cena nawet po dołożeniu tej kasy nadal będzie bardzo atrakcyjna. Jak by to był 4t to bym się bał ale z 2t to sie nie ma co zastanawiać Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart90dt125 Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 tak naprawdę to jest inaczej. W UK możesz kupić taniej, ale jeżeli nie znasz sie na papierkach to stracisz tylko kasę. W angli często sprawne motory są pozbawiane prawa do rejestracji tylko i wyłącznie przez głupotę kierowcy. Jeżeli ktoś jechał motorem z %% we krwi automatycznie traci prawo jazdy, a motor jest pozbawiany dokumentów, czyli z takiego exc robi się sx. A i dokumentów uprawniających do rejestracji motoru nie można w Anglii odzyskać. To tak w skrócie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi