marcin233 Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Nie lubię sie chwalic ale czemu nie :):) Jest upragniona Honda cbr 600 f3 :icon_biggrin: :icon_biggrin: Kiedy sie ten sezon zacznie :| :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BasiulaCM Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 :clap: GRATULACJEEEEE!!!!!!!! :icon_biggrin: WIEM JAKA TO RADOCHA no to teraz czekamy na sezon :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żunio Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Znam te uczucie.Napisz w domu kartkę na lustrze żeby się nie martwili bo przez miesiąc będziesz mieszkał w garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin233 Opublikowano 16 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 No myslałem o przeprowadzce :):) Moto jest z 95 czyli pierwsze modele f3 ale dla mnie i tak jest piękne. Postaram sie dodać jakieś foto w krótce:):L):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz89 Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Czekacie aż sie sezon zacznie? Przecież ten sie jeszcze nie skończyl :bigrazz: Cytuj Romet Kadet -> Wsk 125 -> Bandit 600 -> Intruder 1400 -> Dr 800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Czekacie aż sie sezon zacznie? Przecież ten sie jeszcze nie skończyl :bigrazz: :clap: :clap: :clap: no, jest ktoś dla którego sezon jeszcze trwa ja tez nie zakończyłem co do F3 - Marcinie323 gratuluję!! !! !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mieron Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Również przyłączam się do gratulacji Sam kilka miesiecy temu stałem się szczęśliwym posiadaczem litrowego ACE'a - piekielna maszyna :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STIFF Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Czekacie aż sie sezon zacznie? Przecież ten sie jeszcze nie skończyl :bigrazz: Dokładnie - póki co jeszcze można polatać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwient Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Gratulacje, piekny kultowy sprzęt. Ja też niedawno nabyłem Honde VFR 750 97" , a dziś Shoei Xr-1000 Diabolic Tc-5 :biggrin: , ale... pogoda nam nie sprzyja :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Gratulacje, piekny kultowy sprzęt. Ja też niedawno nabyłem Honde VFR 750 97" , a dziś Shoei Xr-1000 Diabolic Tc-5 :biggrin: , ale... pogoda nam nie sprzyja :lapad: a nie kupiłeś jej czasem od Kuby z bielan?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 (edytowane) gratulki :clap: z nowo nabytego motorka ,ile cie wyniósł ? zarzuc fotki zakupionej ten bestyjki .pozdro Edytowane 24 Listopada 2008 przez rajdowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi