Skocz do zawartości

--- HARLEY MÓJ KUMPEL ---

T. Szczerbicki
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Kilka tygodni temu ukazala sie ksiazka "Harley moj kumpel" opowiadajac o historii motocykli Harley-Davidson w Polsce!!! Nie w Ameryce, czy w Europie zachodniej, na ksiezycu, czy w Australi, tylko w Polsce!!!

Czesto spotykam sie z opiniami, ze: "...Harleye w Polsce zaczely sie wczoraj, bo ja akurat wtedy kupilem taki motocykl...", a tu niespodzianka, juz nasi dziadkowie zasuwali na H-D, a w 1924 roku zalozyli sobie nawet klub.

Takiej ksiazki jeszcze nie bylo - wiecej informacji znajdziecie na: www.harleymojkumpel.pl

Jest to historia bez kompleksow...

Pozdrawiam

:smile:

Da radę ściągnąć z netu? :biggrin: Żarcik. Ktoś już mi pisał o tej książce. Mam zamiar kupić jak będę w PL. Z tego co widzę ma trochę wspólnego z dawnym wydaniem magazynu Motomania z roku 96 czy 98 który cały był o HD.

A że HD w Polsce jest od dawna to wiem, nie mam dowodów na tak dawne czasy jak lata 20-te ale znajomi z bydgoskiego klubu zrzeszali się już w latach 70-tych. :biggrin: pzdr.

MotorcycleStorehouse Dealer.

Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla!

Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę.

Oczywiście, jak się tylko dowiedziałem o książce ( Odkrywca) zamówiłem na stronce.

Super zdjęcia, świetnie wydana, porostu rewelacja!!!!!

Wielkie dzięki dla autorów.

Pozdrawiam

http://www.motozloty.com Informacje o zlotach motocyklowych

https://www.facebook.com/motozloty