Raider67 Opublikowano 26 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Cześć, panowie, a czemu w ogóle tu jest nowy wątek dotyczący Wild Star /Road Star, nie można tej dyskusji przenieść do miejsca dedykowanego tym motocyklem, przecież takie istnieje. Nie żebym się przypier.... ale nie ma sensy chyba o tym motocyklu pisać w kilku różnych miejscach. Kolego moderatorze, co ty na to? pozdrawiam, Jest tu, bo drogi Panie kolego zawsze go po tytule "wyłowić" łatwo . a to chyba nie boli ? Hej! Poza tym ,jak widać zainteresowanych jest paru osobników posiadających owe sprzęta a to czyni temat żywym. (piąte : "nie zbijaj") :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SławekS Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 OK, chciałem coś mądrego napisać ale mi znowu nie wyszło ;-) Przy okazji, raz zaliczyłem wywrotkę, jak na skrzyżowaniu wjechał mi w w tył motocykla samochód - moto położyło się na prawą stronę na gmol przedni, dodam, że mam kufry z tworzywa (Silverado) i motocykl opierał się na przednim gmolu, kufry nawet nie dotknęły nawierzchni, także te dodatkowe tylne gmole to moim zdaniem bardziej wizualny aspekt i kilka kilo więcej obciążenia. pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 [...]moto położyło się na prawą stronę na gmol przedni, dodam, że mam kufry z tworzywa (Silverado) i motocykl opierał się na przednim gmolu, kufry nawet nie dotknęły nawierzchni A mi tez "kolega" potraktowal Wildka po lewym boku i wlasnie przytarl sie przedni gmoli i tylni, ktory dodatkowo sie skrzywil. :icon_mrgreen: A sakwy mam skorzane, duze mocowane do stelaza i nawet ich nie drasnelo :clap: Moze gmol gmolowi wielkoscia nie rowny ?? :eek: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nazzi Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Witam. Tak mi przyszło do głowy :icon_idea: czy tylnych gmoli nie możnaby zamontować do wachacza. Nie bedzie to jakiś wielki gmol ale może spelni swoją rolę. Chyba w którymś Świecie Motocykli kiedyś widziałem HDka z bardzo nisko zamontowanymi gmolami z tyłu, gdzieś w okolicy wachacza. Wydech przechodził przez środek gmola. Co szanowne towarzystwo na to? Tylko jesli to bzdurny pomysł nie wieszajcie mnie od razu na latarni :icon_mrgreen: Pozdrawiam Eryk :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Witam. Tak mi przyszło do głowy :icon_idea: czy tylnych gmoli nie możnaby zamontować do wachacza. Też o tym myślałem i wiem, o jakim H-D piszesz. Miał gmole na wzór przednich z podnóżkami. Według mnie dobry pomysł, ale trudno znaleźć fachowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 hmm... a nie obawiacie się o wahacz, zwłaszcza jego mocowanie w ramie, w razie "zadziałania" gmoli..? jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi