Jimbo Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 witam ..mam problem z wyjeciem akumulatora z dragstara ..kurcze nie mam serwisowki ..a boje sie cos spieprzyc bo jest to moj pierszy moto za ciezka kase ...pomocy !!!!!!!!!!!!!!!!!!klape otwieram oki ale tam cos trzyma jkas gumka taka i lipa nie wiem jak dojsc aby ta gumke odpiac a nawet siedzenia nie umiem zdjac ,,,,... :icon_mrgreen: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeszua Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 serwisówka w dziale dane techniczne i serwisowe, jak sama nazwa wskazuje. gumkę się zazwyczaj odpina - szukaj z której strony jest zaczepiona na haczyku. siodło AFAIR trzeba odkręcić (? niech mnie ktoś poprawi) - patrz serwisówkajsz Quote „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts