qurim Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 typek ktory przed hotelem polozył Ducati 748 na kolano w krotkich spodenkach.......co wazne przy 30-40km/h. Tego nikt nie zrobi nawet na 1000ccm majac 200M;/ Ooo. :) No to nie każdy potrafi. Trzeba być "wybrańcem" żeby lansować się w szortach. :wink: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martian1 Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Za slider posluzyla mu pewnie rzepka w kolanie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieta Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Tylko typek ktory przed hotelem polozył Ducati 748 na kolano w krotkich spodenkach.......co wazne przy 30-40km/h. Tego nikt nie zrobi nawet na 1000ccm majac 200M;/ Zostało coś z kolana...? :wink: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon_R6 Opublikowano 10 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 "......" nie dotykał nim;p/bo mial takie jeansy za kolano, ale naprawde niewiele mu brakowalo 1/2cm;/a tak w ogole tam panuje cos w stylu: masz ducati to jestes motocyklista, masz japonca to jestes nikim...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walko69 Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 A gdzie "panuje cos w stylu , masz Ducati......" . bo jakoś nie moge doczytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 a tak w ogole tam panuje cos w stylu: masz ducati to jestes motocyklista, masz japonca to jestes nikim...... ...to współczuję tym to tam żyją... Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 w ogole tam panuje cos w stylu: masz ducati to jestes motocyklista, masz japonca to jestes nikim...... To tak jak u Nas w PL tylko że z Harleyami. :banghead: :biggrin: :buttrock: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 QURIM, a popierasz, że laseczka od razu się rzuciła na szerokie wody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 QURIM, a popierasz, że laseczka od razu się rzuciła na szerokie wody? Myślę że dała radę nawet. Pokazała że potrafi jeździć. Zresztą rzuć okiem na komentarze i posty na tym forum w tym temacie. Nikt nie marudzi że potrafi lepiej, że szpan itd tylko wyrazu szacunku widać. :buttrock: http://www.polishbikers.com/viewtopic.php?f=7&t=185 Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Ja akurat pytałem o słuszność a nie o to czy dała radę. Bo z reguły na forum każdego młodzieńca się karci za wsiadanie na takie sprzęty a tutaj... Niestety nie tylko męczyźni potrafią mieć narąbane w bani :buttrock: A co do Twojego stwierdzenia, nie pamiętam czy w tym temacie co pisałeś o 400 - że nic nie zastąpi doświadczenia zdobytego na mniejszych sprzętach - zgadzam się w 100% :biggrin: :banghead: Dlatego nikt, kto zaczyna od razu od potwora nie będzie tak zapie*dalał jak ktoś dużo bardziej doświadczony i obeznany z motocyklami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 To tak jak u Nas w PL tylko że z Harleyami.Jasne :biggrin: , tym bardziej, że jak ostatnio odwiedziłem kolegę na mojej VT700, to na drugi dzień zaczepił go sąsiad i poklepując po plechach powiedział:"no, no, no... niezłego Harleya mam pana kolega" :buttrock: :biggrin: :banghead: Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Dlatego nikt, kto zaczyna od razu od potwora nie będzie tak zapie*dalał jak ktoś dużo bardziej doświadczony i obeznany z motocyklami... Nom. Sam się o tym przekonałem. W PL jeździłem Jawą 350. Pojechałem do UK, kupiłem peirwszego plastika RF600R, na którym bym się rozbił przy 200km/h bo nie umiałem jeździć a sprawdzałem ile pójdzie :biggrin: :buttrock: . Później latałem trochę CBR1100XX i po tym przesiadłem się na GS500E i dopiero zdałem sobie sprawę że nie umiałem jeździć i na GS odkryłem manewry których bym się nie odważył na wcześniejszych sprzętach. Nastukałem na nim ponad 100kkm w ciągu roku i opanowałem prawie do końca. Teraz na dużych sprzętach jest OK, Oczywiście najpierw wyczuwam hamulce gdzieś na placu/zamkniętej drodze zanim w ogóle wyjadę na drogę. Zgodnie z moją zasadą "Zanim nauczysz się przyspieszać, naucz się hamować". :banghead: pzdr. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgodnie z moją zasadą "Zanim nauczysz się przyspieszać, naucz się hamować".:icon_mrgreen: Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
namiot Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 heheh odgłos owszem "specyficzny" możemy się umówić ;P :icon_mrgreen: ale jak dla mnie to muzyka dla uszu takie 13 tys rpm w dwóch taktach :smile: Kwiczy jak zarzynane prosie ... a mimo to zapie**ala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p A q Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 kazdy tak gada ze to nie motocykle itd, a jak widze wiekszosc motocyklistow w super kombinezonach na super plastikch to ich "slajdery" nigdy nie widzaly sily tarcia albo jedynie podczas pracy kątówka zeby nie bylo obsuwy przed kumplami pod barem;p;/ Zgadzam sie w 100% i mogl bym to rozwinac ale nie chce sie denerwowac! Ja bym chcial miec jakas 125 albo nawet wiekszego skutera i pokazac litrowym dresiarzom na malym torze ze wcale nie sa takimi kozakami i lepiej by zrobili jakby kupili najpierw rower i nauczyli sie dobrze trzymac rownowage a pozniej mysleli o czyms wiecej. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi