tmek Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Znalazłem taką informację. U nas na ten temat cisza. Robią z tego wielką tajemnicę :clap: http://drivenews.wordpress.com/2008/08/06/...25-factor-2009/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schabovy Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Znalazłem taką informację. U nas na ten temat cisza. Robią z tego wielką tajemnicę :) http://drivenews.wordpress.com/2008/08/06/...25-factor-2009/ wyglada ciekawie chociaz taki jak tak patrze na ten bak to w ogole nie pasuje do charakteru tego motocykla. taki design w polaczeniu z przednim widelcem , tak cienkimi oponkami i malym silnikiem nie idzie w parze wg mnie. ja tam wole swoja poczciwa ybrke ze starej generacji :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmek Opublikowano 23 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Cenę tegorocznej ybr poprawili, wygląd pozostał bez zmian. Pojawiła się za to nowa Honda Cbf125, z ceną, jak to już w tej marce charakterystyczne, mało konkurencyjną :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 no to popatrz, co euro zrobiło z ceną ybr... wiele się nie różnią jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pe_wee Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Faktycznie przedni widelec nie wygląda imponująco. Reszta motocykla nie jest aż tak niemrawa. Całość wygląda na dość ciekawą i prostą konstrukcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmek Opublikowano 25 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Trochę naśladuje większą 250-tkę. Mnie się ona podoba, mimo swojej prostoty. Po prawie pięciu latach produkcji przydałyby się jej zmiany. Jednak nie żałuję, że na jesieni kupiłem swoją ybr. Dwa tysiaki zostały w kieszeni :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nissan556 Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Ale te ybr to chyba trochę muła ma co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmek Opublikowano 25 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 To zależy, gdzie chcesz nią ganiać i z kim się ścigać ;). Nie można zbyt wiele oczekiwać od czterosuwa z taką pojemnością. Ma jednak swoje zalety, których może niedostrzegają miastowi lanserzy- ekonomiczność i poręczność. Taki drobiazg :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi