Gerhard Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 Przez ostatnie cztery lata śmigałem "niebieską ślicznotką" :icon_twisted: ale tak jakoś mnie ciągnęło do V2.Korzystając z taniego dolara zacząłem intensywnie myśleć o sprowadzeniu czegoś na moją miarę :icon_mrgreen: Po kilku tygodniach poszukiwań znalazłem perełkę :clap: Malowany aerografem, ubrany na max'a i z własnym imieniem "STRASZAK" uśmiechał się do mnie ze stony w internecie więc nie czekałem, zamówiłem, zapłaciłem i.... wtedy się dopiero zaczęło normalnie obłęd jak długo można czekać !!! :banghead: :eek: Jak tylko dostałem telefon iż jest już w porcie oclony i czeka na odbiór w kilka godzin zorganizowałem transport, żonkę na zmiennika (jakbym się mocno za fajerą zmęczył :buttrock: ) i jazda.Prosto z pracy (wstałem o 6 zjechałem o 19 do domu) pognałem po busa do kolegi, poczekałem aż żonka się spakuje :wink: i wyjazd.Taki byłem podjarany że żonki do fajery nie dopuściłem nawet na chwilę :icon_mrgreen: Nieprzespane półtorej doby, zaliczone bez wytchnienia ponad 1500km (tylko busem w robocie nie liczę :biggrin: ) i spełnione kolejne marzenie!!! http://picasaweb.google.com/GerardSC49 Pozdro i do zobaczenia na trasie. :flesje: Quote Spotykam na trasie pędzących niebezpiecznie wariatów...... aż ciężko ich wyprzedzić!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boa Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 :notworthy: Raz Honda, zawsze Honda :buttrock: :icon_mrgreen: Quote Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zagrad Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 I to jest piękne!Trzeba mieć jakieś cele (nie mylić z jakąś celą), a potem je aktualizować oczywiście! :rolleyes: Mój dawno temu obrany cel spełnił się dzisiaj (VS 1400 zaparkował wreszcie w moim garażu). Na razie cieszę się jak dziecko z nowej zabawki, planuję latanie na najbliższy termin (ciężko bo zima idzie), a potem pewnie przyjdzie pora na nową miłość ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qurim Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 No, no...git Komar. Ale najgorsze to czekanie aż przypłynie, co nie? Też wariowałem w tym czasie. Czekałem na maszynę o której marzę od dziecka, odebrałem nastukałem ze 200km i musiałem zostawić w garażu i wyjechać do UK znowu. Masakra. Nawet dobrze nie wypucowałem sprzęta.Stoi nietykany prawie rok.. :rolleyes: Tymczasem - gratulacje i miłej jazdy! ;) pzdr. Quote MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts