jkurnik Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Jak ktos z Was ma honde shadow koniecznie niech sie do mnnie odezwie. Chcialbym Was poznac i wasze shadkowki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaggino Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Melduje się... ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość centymetr_sześcienny Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Odwiedź Honda Shadow Klub Polska, tam dość sporo osób śmiga na vt 125. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gładzior Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 I ja śmigam taką ślicznotką ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jkurnik Opublikowano 20 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 (edytowane) Super odezwe sie do Was na GG Edytowane 20 Marca 2009 przez jkurnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pt77 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Witam, kolega chce nabyć hondę shadow 125. Problem tkwi w uszkodzonym silnik. Z tego co widzę to słabo z częściami używanymi. Ogólnie potrzebuję też jakiś opinii na temat tego moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wachu Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Silnik jest ten sam co w Varadero 125, ogólnie moto naprawdę fajne godne polecenia. Spala przy ekonomicznej jeździe nawet 2,5l a bardziej dzidując 3-3,5. Duży, pozycja wygodna (chyba tylko Varadero byłoby wygodniejsze). Nie warto kupować moto z uszkodzonym silnikiem, zbliża się zima, ceny polecą w dół i kupi coś w lepszym stanie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid125 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Ja z Shadow byłem bardzo zadowolony. Sprzedawałem z przebiegiem 41tys.i jedyne co w niej robiłem to wymiana oleju, klocków, opon i raz napędu. Robiłem nią nie raz trasy w weekend po 800km i wracałem z bananem:) Kolo z okolic w tamtym roku był na varadero 125 w Chorwacji i też bezawaryjnie. Moto godne polecenia.A co z tym silnikiem jest nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pt77 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Ja z Shadow byłem bardzo zadowolony. Sprzedawałem z przebiegiem 41tys.i jedyne co w niej robiłem to wymiana oleju, klocków, opon i raz napędu. Robiłem nią nie raz trasy w weekend po 800km i wracałem z bananem:) Kolo z okolic w tamtym roku był na varadero 125 w Chorwacji i też bezawaryjnie. Moto godne polecenia.A co z tym silnikiem jest nie tak?uszkodzony tłok cylinder i głowica. Cena to nieco ponad 4000zl z przywozem i rejestracją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid125 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Ja bym to olał. Ja moją w idealnym stanie z szybą, sakwami, gmalami, bagażnik z oparciem itd sprzedałem za 5000zl z groszem. Lepiej trochę dołożyć i kupić coś w dobrym stanie. Wydaje mi się że do tych silników nie ma za dużo części,a jak znajdziesz to będą w cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pt77 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Ja bym to olał. Ja moją w idealnym stanie z szybą, sakwami, gmalami, bagażnik z oparciem itd sprzedałem za 5000zl z groszem. Lepiej trochę dołożyć i kupić coś w dobrym stanie. Wydaje mi się że do tych silników nie ma za dużo części,a jak znajdziesz to będą w cenie.No to fakt. Tylko że teraz ruszy popyt bo na prawko B można tym jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garos Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Również poszukuję Shadow 125 i najgorsze jest to, że ceny są wywalone mocno w górę za ładne egzemplarze :mad: Zainteresowanie będzie rosło to i pewno ceny również, ehhhhhhh Cytuj ... a to moja historia AR : 155 2.0 TS, 164 3.0 V6, 166 2.4 JTD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi