rahu Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 ... I w tym momencie ostatni chłopak w grupie wykonując hamowanie awaryjne/precyzjnie... rozbił Yamahę! ... Uff, to tyle. Jakieś pytania? :lalag:gratulacje! :biggrin: ja mam pytanie: czy ten chłopak zdał? :crossy: zawsze (z tego co pamiętam) są 2 próby, tak? Cytuj KAPD Klub Anonimowych Piratów Drogowych"Człowiek zbyt poważny jest strasznie śmieszny" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igrazka Opublikowano 6 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Chłopak nie zdał. Chyba nie chcieli ryzykować uszkodzenia kolejnego motocykla :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 W przypadku "nie opanowania motocykla" czyli gleby oblewa się od razu i nie ma drugiej próby. Wiem, bo na 1 egzaminie położyłem Yamahę SR 250 w Wałbrzychu (jak się w życiu jeździło wcześniej na ETZ150 na kursie 10 godzin to tak to jest).Gratulacje! :biggrin: Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tango Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Moje gratulacje :biggrin:I zycze wielu milo spedzonych chwil z moto :buttrock:Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi