Paweł_87 Opublikowano 2 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2004 Właśnie, jutro sprzedaje mojegi RMXa... I co po nim kupić, chodzi mi o enduraka rok od 2000, cena 6000-7000zł, może być po tuningu, co polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 2 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2004 A jaka pojemność Cie interesuje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 3 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2004 Domyślam sie że będziesz szukał minimum 125tki ale za taką kase raczej żadnego wściekłego sprzeta z roczników od 2000 nie dostaniesz...nie jest to nie realne ale trudno znaleźc taką okazje! :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 3 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2004 Spidi ma racje troche za mało kasy jak na 2000 rok bo nawet Yamahy DT z tego roku chyba nie kupisz za 7000 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł_87 Opublikowano 3 Lutego 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2004 Przepraszam, nie napisałem pojemności...interesuje mnie pojemność nieststy 50/80 :? A to dlatego, że za rok robie prawo jazdy A i B i nie chce wydawać kasy w tym roku i za rok jeszcze raz...Ten sezon przebujam jeszcze na motorowerze :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 3 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2004 No to moze kup jakąś 50 która ma załozony tuningowy cylinder o wieszej pojemności np Derbi Sedne albo Aprilie RX, albo zostaw sobie rmx i kup mu kit tuningowy np polini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroman Opublikowano 3 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2004 nierizumiem cie, po co sprzedawać nową 50 żeby kupić inną w tej samej cenie ?? rmx jest bardzo dobry, sam mam w domu SMX:) czyli supermoto, ale jezeli chcesz zmieniać to tylko APRILIA RX 50 i koniecznie 5-6 biegowa, nie baw sie w 3 biegową, a sende sobie odpuśc bo to największy syf jaki jest obecnie na rynku w 50cm, pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł_87 Opublikowano 3 Lutego 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2004 RMX był dla mnie za słaby (zawieszenie za słabe i mała moc) i dlatego go sprzedałem....Aprilia RX..chętnie, ale nigdzie nie wiedziałem żadnej Apy około 2000r, jeżeli ktoś znalazł to prosze o link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 3 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2004 A moze takie coś http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=20751150 - bardziej ostrej 50 to chyba nie znajdziesz :D :D tylko troche drozsza niż 7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 3 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2004 E tam ja bym na twoim miejscu sie w to nie bawił. Dużo lepszej 50-ki to ty nie kupisz, a za rok będziesz mógł kupic cos wiekszego. Ja bym się "przemęczył" :D jeszcze jeden rok na suce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 3 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2004 Paweł ja tak jak chłopaki uważam że lepiej zrobisz jak pozostaniesz przy tym co masz ewentualnie lekko ją tuningując. Przemęczysz sie ten sezon jeszcze(i tak na wiele lepszy byś nie zmienił) a w miedzyczasie lepiej odkładaj na konkretniejszy sprzęcik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł_87 Opublikowano 3 Lutego 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2004 RMX jest już sprzedany!Ten HM six jest mojego kumpla(mistrza polski w rajdach enduro tym motocyklem), był jeżdżony w rajdach i jest za drogi! Ale fura niesamowita... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 3 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2004 aaaa to zmienia postać rzeczy... :lol: W takim razie nie masz wyboru.Ale teraz powiedz czy tobie maszynka potrzebna głównie w teren czy po ulicy też koniecznie chcesz jeździć? Bo do lasu możesz śmiało kupić 125tke...nie wiem czy jest sens drugi raz pchać sie w motorowery!? :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 3 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2004 Za 7000 to kupisz takie HM ale to 98 moze 99 albo aprilie tez koło tego rocznika bo na powyzej 2000roku to troche za mało masz kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł_87 Opublikowano 3 Lutego 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2004 A co myślicie o Derbi Sendzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi