Ziele90 Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Witam, co o tym sądzicie? Dość poważne uszkodzenia ale cena sporo niższa od rynkowej. Specjaliści od sportów czy to się opłaca?Kawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Dolicz z 3 tys na używany piec i policz czy to Ci sie opłaca. Kasy zawsze sie też troche zwróci, bo uszkodzony sprzedasz w całości/na czesci. No i oczywiscie interesowałbym sie nim tylko wtedy jesli sprzet jest cały i miał naprawde lekkiego szlifa, a nie jest to jakiś paździeż co wyjdzie na oględzinach. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Nie wiem czy to dobry pomysł. Najpierw się rozejrzyj czy są silniki, zobacz za ile, a poza tym nowy silnik to też loteria ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modem Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 nigdy nie widziałem kawy w takim malowaniu, ale możliwe że wychodziły tylko na USA.Uszkodzony korbowód od jazdy turystycznej :(Ale kolor jest zaje..sty Cytuj Yamaha Virago '91 -> Suzuki Bandit 600 '01 -> Suzuki Bandit 1200 '04 -> Kawasaki 636 '03 -> Kawasaki ZX-10R '04 -> Triumph Daytona 675 '08 -> Kawasaki ZX10-R '04 ->Yamaha R1 '09 -> Yamaha R1 '10 -> BMW G450X '08 + Triumph Bonneville T-100 '12 ->Ducati Multistrada 1200S + Triumph Bonneville T-100->KTM SUPER DUKE GT + Triumph Bonneville T-100 + Aprilia Tuono Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Tak z ciekawości patrzałem na ceny to ja bym w to wszedł (zakładając ze nic bym nie zapłacił za przekładke bo sam bym to zrobił, ale nawet jakby komuś zapłacić to i tak oferta jest ok), jeśli tak jak mówiłem ten lekki szlif nie równa sie sprzętowi złożonemu z trzech innych. No oczywiscie istnieje taka możliwość ze kupiony silnik by sie rozsypał jak ten, ale kto nie ryzykuje ten nie żyje :(. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek88888 Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 No jak popadniesz na drugi dobry silnik to zaoszczędzisz ze 2/3 tys zł, licząc że wszystko robi mechanik. Także nie wiem czy to taki dobry biznes, ja już wolałbym dołożyć i kupić to http://allegro.pl/show_item.php?item=470858508 za 17 byś wziąłprzynajmniej wygląda na ok :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziele90 Opublikowano 1 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 powiem tak przyjmujemy że przekładkę robię sam i sprzęt nie jest puzzlami to jest OK a o malowaniu nic nie mowie bo jest poprostu ZAJEBI**E!! cena jest jeszcze do negocjacji także można by coś urwać. A wiadomo że turystycznie nikt nie jeździ sportem także darujmy sobie w ogóle to czy można kupić przecinaka jeżdzonego przez kobietę czy dziadka z niemiec;] ogółem werdykt że się opłaca?:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 ogółem werdykt że się opłaca?smile.gif Przeczytaj raz jeszcze i podejmij decyzję. Sam. Tutaj nikt Ci nie powie: stary, bierz a jak będzie lipa to się zrzucimy i oddamy Ci hajs. Trochę więcej odpowiedzialności, ale widzę, że liczysz po prostu na znalezienie poparcia. Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziele90 Opublikowano 1 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 spoko panie Foks chciałem usłyszeć werdykt ludzi którzy w tym siedzą , ja chętnie pomogę jeśli chodzi o enduraki w temacie sport dopiero raczkuję. Pozdro i dzięki za odp:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 No jak popadniesz na drugi dobry silnik to zaoszczędzisz ze 2/3 tys zł, licząc że wszystko robi mechanik. Także nie wiem czy to taki dobry biznes, ja już wolałbym dołożyć i kupić to http://allegro.pl/show_item.php?item=470858508 za 17 byś wziąłprzynajmniej wygląda na ok :clap: Ja też jestem takiego zdania. Lepiej troszkę dołożyć i mieć święty spokój a ni bawić się w przekładanki :icon_idea: No chyba, że lubisz niespodzianki? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 spoko panie Foks chciałem usłyszeć werdykt ludzi którzy w tym siedzą Ja w tym nie siedzę ale jeśli chcesz znać moje zdanie to ja bym sobie odpuścił. Okazji nie ma, lepiej jest zapłacić ciut więcej a spać spokojnie i nie martwić się czy ta naprawa w moto będzie już ostatnią itp :biggrin: Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Ja w tym nie siedzę ale jeśli chcesz znać moje zdanie to ja bym sobie odpuścił. Okazji nie ma, lepiej jest zapłacić ciut więcej a spać spokojnie i nie martwić się czy ta naprawa w moto będzie już ostatnią itp :biggrin: I to jest prawda. Możesz tylko przez takie zabawy się w*ebać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 cena - cenąprzekładka silnika, robocizna, nie widomo jaki silnik dokupisz......albo brać na części do warsztatu lub na handel ale ja osobiście bym go nie reanimował pozdrowiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi