pepe Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 W dniu 8 listopada (sobota) na terenie Politechniki Warszawskiej odbędzie się szkolenie z pierwszej pomocy dla motocyklistów prowadzone przez Grupę AMRAT. Szkolenie rozpocznie się o godz. 8 rano i potrwa ok. 12 godzin ( w tym przerwa na obiad). Niestety poprzednie szkolenie zostało przez parę osób „olane” i zarezerwowane przez nich miejsca zostały zmarnowane. W związku z powyższym została wprowadzona opłata za uczestnictwo w wysokości 40 zł/osobę. Chętnych proszę o kontakt na PW. Podam tam numer konta oraz spis materiałów potrzebnych podczas szkolenia. Tak to wyglądało na wiosnę: Szkolenie z ratownictwa wiosna 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.A.C.E.K Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 nooooo...zapisywać się, bo warto, że hej...Ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 7 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Dla zainteresowanych podaję adres: Spotykamy się przed budynkiem wydziału SIMR PW, ul. Narbutta 84 o godz. 8.00PP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uksza Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Świeżo po szkoleniu chciałbym podziękować organizatorom i ratownikom - naprawdę fajna sprawa.Polecam wszystkim - warto umieć pomóc. Dzięki,Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andzia_ Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Przyłączam się do podziękowań Łukasza. Szkolenie pierwsza klasa ;) już nie mówiąc o fantazji pozorantów :bigrazz: Wielkie dzięki :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.A.C.E.K Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 no i miło było zaistnieć po drugiej stronie. Jeszcze na stacji benzynowej zmywałem "krew" Borysa z maski. Trochę mi się obsługa przyglądała. :icon_rolleyes: A ogólnie: baaaardzo ciekawe doświadczenie, dzięki Pepe.Ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 9 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Ja również dziękuję wszystkim, którym chciało się ruszyć 4 litery w ten uroczy listopadowy dzień. W szczególności :icon_rolleyes: uczestnikom edycji wiosennej, którzy pomagali aktywnie ratownikom.W załączeniu parę fotek ze szkolenia: Fotki ze szkolenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczola35 Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Ja również dziękuję wszystkim, którym chciało się ruszyć 4 litery w ten uroczy listopadowy dzień. W szczególności :) uczestnikom edycji wiosennej, którzy pomagali aktywnie ratownikom.W załączeniu parę fotek ze szkolenia: Fotki ze szkolenia Ja również pięknie dziękuję za kolejne szkolenie zorganizowane przez Ciebie, Pawełku i AMRaT :) Byłam po "drugiej stronie barykady" ,tak więc mogłam brać czynny udział w pozoracjach, zarówno w terenie zamkniętym,jak i otwartym.Hehe...Wszystko mogło się przydać do pozoracji: śrubki (Jacek-pomysłowy Dobromir) czy też kosteczki kurczaka z KFC :wink: Swietne,kolejne doświadczenia, kolejna dawka niezbędnej nauki...DZIEKI!!! Sciskam, owad miodopędny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek Karlik Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Hehe...Wszystko mogło się przydać do pozoracji: śrubki (Jacek-pomysłowy Dobromir) czy też kosteczki kurczaka z KFC :clap: Tylko te kosteczki to trzeba mocniej przymocować, żeby złamanie otwarte nie odpadło podczas wyciągania ofiary z samochodu. ;-) Też się przyłączę do podziękować, szkolenie bardzo udane było IMO. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi