MichałKaczmar. Opublikowano 2 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2004 Czesc !!!Szukam kompletu opon uzywanych do scigacza wymiary: 120/70/17 180/55/17 Pozdrawiam !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Napiszcie prosze jakie macie pomysly na kupowanie opon i czy znacie mozliwosci w Kujawsko-pomorskim.Slyszalem o dystrybutorach, ktorzy sprowadzaja z Niemiec, ale oni maja siedziby daleko - na PD Polski.Czy wiecie tez cos o mniej znanej firmie Maxxis - podobno maja bardziej przystepne ceny, ale nie wiem gdzie szukac sklepow czy hurtowni. Jak sie okazuje opony to odsc powazny problem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michałxx Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Cześć,Najlepiej zrobisz jak skontaktujesz się z Robertem on na pewno co Ci wybierze!!I tak jak juz mówiłem Tobie wcześniej nie kupuj opon w internecie bo się zawsze zawiedziesz, najpierw musisz ją dokładnie obejrzeć najlepiej z fachowcem!! Na pewno bedziesz zadowolony!! Do zobaczenia na trasie pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razorbl Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2004 na PD Polski. Nie wiem jak jest gdzie indziej ale u nas na Śląsku to opon jest mnóstwo. Do wyboru, do koloru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2004 U Roberta bylem, ale aktualnie nic nie ma. Wczesniej mial komplet racingowych z toru, chcial 400 zl. Jak mowil Bartek - zuzywa takie 3/sezon, wiec mysle, ze to zbyt duzy wydatek. Przy mojej jezdzie warto zalozyc zwykle szosowe gdyz nie jest mi potrzebna wyjatkowa przyczepnosc.Pozdrawiam i czekam na nastepna wycieczke po Toruniu.Co do opon na Slasku, w Czestochowie, Jeleniej Gorze to slyszalem, ze jest spory wybor, mysle, ze motobazar jest obrym rozwiazaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2004 w kawie miałem d 207 dunlopa z tyłu i bardzo dobrze sie kleił nawet przy pełnych obrotach ,na twój styl jazdy napewno bede najlepsze Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Udalo mi sie dostac komplet uzywanych racingowych DUNLOP. Sa bardzo przyczepne, ale szybko sie scieraja, wiec niedlugo znow bede szukal kolejnych. Jesli ktos potrzebuje szerokiej opony do scigacza na spalenie albo awaryjnie do jazdy to mam 190/50 ZR 17 z 2001 roku. Bieznik jest starty, ale nie do kontrolek. Poniewaz mam komplet i ta opona jest za szeroka do mojej 9-tki to takze chce zmienic.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2004 e tam o 1cm szersza nieodczujesz tego , a spalić zawsze można Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Moja 9 - tka przekroczyla juz limit spalonych laczy dzieki Pablo, wiec nie moge, a szczerze mowiac ni potrafie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michałxx Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2004 jak to nie potrafisz?? to chyba kazdy umie. Sam widziałesz jak paliłem laczka na Virago a co dopiero "9".A jak nie chcesz to ja to zrobia za Ciebie!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Nie jest to chyba najtrudniejsza i najniebezpieczniejsza ewolucja na moto, ale szkoda mi silnika, w starszym moto nigdy nie wiadomo kiedy cos sie rozleci...Poza tym w naszych stronach jest ten bol, ze w sezonie bardzo dlugo czeka sie na naprawy, wiec lepiej nie psuc, zwlaszcza swiadomie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadamuss Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Gdyby silnik mial sie rozleciec przy gumie to raczej predzej rozpadlby sie przy normalej jezdzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Pablo2x jak nim jezdzil wczesniej pisal o spaleniu tarczy sprzegla podczas palenia gumy, a mam nadzieje ze przy normalnej jezdzie tak szybko tarcza sie nie spali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi