0les Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Witam. Mam KMXa 125 i nie wiem jak mogę sprawdzić poziom oleju w skrzyni biegów.Gdy odkręcam kurek zaznaczony na czerwono na poniższym rysunku i wsadzam tam drucik w celu sprawdzenia czy jest tam olej, nic mi on nie wskazuje, tak jakby było tam całkiem sucho.obrazekNa stronie http://www.kmx-125.de/ jest napisane że poziom ten można sprawdzić w okienku widoku, ale nie wiem gdzie to okienko się znajduje :-(Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Ten kurek jest od wlewania oleju. Po prawej stronie (najczesciej) jest takie male okienko i tam bedziesz widzial. Ale np w mojej bylej Aprilii bylo tak, ze odkrecalo sie kontrolna srubke na deklu i jak z niej kapal olej to znaczylo, ze jest wszystko w porzadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 w prawym deklu jest okienko kontrolne, jakoś tak za dźwignią hamulca. tam sprawdzasz stawiając moto w pionie Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0les Opublikowano 26 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Właśnie u mnie nie ma żadnego okienka ani nic takiego :-(Albo jestem ślepy... Aaa... to koło klamki jest okienko, ale byłem przekonany, że to od płynu hamulcowego, a nie od oleju w skrzyni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 zbiorniczek wyrównawczy hamulca jest akurat w innym miejscu Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek 125 Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Popatrz dokładnie w okolicach pedału tylnego hamulca, jezeli niema zadnego okienka to powinna byc taka srubka (chyba na kluczyk nr. 10 niewiem dokładnie) jak znajdziesz to postaw moto w pionie wykrec ta srubke i jak bedzie kapał olej to wszystko jest ok. jezeli niebedzie kapał to dolej. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi