GROCHU79 Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 WitamW mojej poczciwej suzi padlo oswietlenie a dokladnie swiatla mijania i dlugie. Jak włączam swiatla mijania to zapalaja mi sie tylko postojowe a jak dlugie to swieca dalej postojowe a dlugie sie nie włączają. Dziwnym objawem jest że działa włącznik do mrugania swiatełami dlugimi. Wczoraj przysiadłem sie do rozkrecania plastików i szukania przekaźnika i niestety nie znalazłem. Czy może wiecie gdzie znajduje sie przekaźnik swiateł. Ja domyślam sie ze znajduje sie on pod bakiem bo jeszcze tam nie zagladałem bo przetrazila mnie ilość rozkrecania plastikow a jutro sobota a kolega ma wesele i robimy mu parade motocyklową. Dzis jezdzilem caly czas na dlugich poczciwa tasma izolacyjna pomogla, zakleilem pstryczek od mrugania dlugimi i jazda na 3miasto :notworthy: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 A może się włącznik zepsuł? Może zacząć od najprostszych spraw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek_6 Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Który rok ? Do 2003 był włącznik po 2003 w tym miejscu jest włącznik awaryjnych.Rozbierz i poczyść styki we włączniku oraz sprawdź bezpieczniki i zasilania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GROCHU79 Opublikowano 28 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Witam Dzieki za wszelkie odpowiedzi dzis caly dzien w garazu przesiedzialem i udalo sie naprawic. Nie wiem nadal gdzie jest przekaznik ale wyczyscielm wszystkie styki we wlaczniku na kablach i dalo rade. Styki na kablach zardzewiale jak reszta motocykla :biggrin: ale tak to jest jak sie jezdzi caly rok i w dalekie trasy chociaz BMW kolegi wyglada bosko a jezdzimy razem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi