Skocz do zawartości

Komar Mr232 rok 1966

bratpit
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie mam na imię Piotr. Na początek pochwale się nowym nabytkiem który poszukiwany był bardzo długo bo jakieś 2 lata ale wkońcu można powiedzieć sam wpadł w moje ręce. Poszukiwania były długie bo założenie były takie stan techniczny mniej ważny , najważniejsze była pełna dokumentacja. Poszukiwany był Komar model MR231 lub 232 i trafił sie okaz MR232 z roku 1966. Motorower zarejestrowany , ubezpieczony i można powiedzieć ciągle w eksplatacji. Do tego dozucono mi wiadro części. Projekt zakłada doprowadzenie motorowerka do stanu fabrycznego , czyli ma wyglądać tak jak wygladal w 1966 roku jak Pan kupujący odbierał go z jakiegoś GSu komarek ma nawet oryginalna pompke i komplet kluczy. Silniczek jest w stanie idealnym pali od przekręcenia pedałów , działają światła , licznik itd.

Sory że wkleje link z innego forum ale tam najlepiej obejżec sobie krok po kroku odbudowę.

http://www.automobilista.boo.pl/viewtopic....der=asc&start=0

Miłego czytania i oglądania

Edytowane przez bratpit

Wow. Nieźle Ci wyszedł ten Kumor. Bajerek. Mała rzecz a cieczy, co nie? :biggrin:

Widzę że licznik tej samej marki co w jednej z moich SHL.

http://www.bikepics.com/pictures/1117905/

pzdr.

MotorcycleStorehouse Dealer.

Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla!

Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę.