bratpit Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 (edytowane) Witam serdecznie mam na imię Piotr. Na początek pochwale się nowym nabytkiem który poszukiwany był bardzo długo bo jakieś 2 lata ale wkońcu można powiedzieć sam wpadł w moje ręce. Poszukiwania były długie bo założenie były takie stan techniczny mniej ważny , najważniejsze była pełna dokumentacja. Poszukiwany był Komar model MR231 lub 232 i trafił sie okaz MR232 z roku 1966. Motorower zarejestrowany , ubezpieczony i można powiedzieć ciągle w eksplatacji. Do tego dozucono mi wiadro części. Projekt zakłada doprowadzenie motorowerka do stanu fabrycznego , czyli ma wyglądać tak jak wygladal w 1966 roku jak Pan kupujący odbierał go z jakiegoś GSu komarek ma nawet oryginalna pompke i komplet kluczy. Silniczek jest w stanie idealnym pali od przekręcenia pedałów , działają światła , licznik itd. Sory że wkleje link z innego forum ale tam najlepiej obejżec sobie krok po kroku odbudowę. http://www.automobilista.boo.pl/viewtopic....der=asc&start=0 Miłego czytania i oglądania Edytowane 19 Października 2008 przez bratpit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Wow. Nieźle Ci wyszedł ten Kumor. Bajerek. Mała rzecz a cieczy, co nie? :biggrin: Widzę że licznik tej samej marki co w jednej z moich SHL.http://www.bikepics.com/pictures/1117905/pzdr. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Hehe, super! fajna dokumentacja:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi